Radice ti QB normalno, i svaki update ces moci da skidas, i moci ces digitalno igre da kupujes normalno.
Znam ja to sve uglavnom. I FH2 radi odlično u SP-u, nego nisam bio siguran da li ovo full SP igra. Vidim da pominju taj crossgen sa PC-jem, pa integraciju sa live action tv serijom …
Znam da NFS npr. zahteva Live Gold a SP je igra sa ubacenim online delovima. Gold ne uplacujem jer ne igram MP igre, jos uvek
Je li se iko suocavao sa ovim:
Udem preko explorera na XO u store, redeem-ujem x360 igru, ali mi se ne pojavljuje na apps/games nikako preko glavnog menija, a na web-u pise da je stavljeno na download sekciju. WTF…
Zna li iko rjesenje? VPN isproban, opet isti djavo…
Ugasi pa upali konzolu, moguće da mora da se refreshuje. Ili probaj refresh dashboarda sa LT+RT+Y.
Isprobao sam vec, ne ide mi u glavu nikako do cega je…
Probaj onda ovo:
Scroll left from Home to open the guide.
Select Settings.
Select All Settings.
Select Network.
Select Network settings. Any known outages will appear in the middle of the screen.
On the right side of the Network settings screen, select Test network connection.
Trebalo bi tako da se reloaduje Live.
Imam odavno ovaj problem sa igrom, resetovao sam i mrezu par puta od tada. Ono sto je cudno jeste, kada udem u svoj profil preko browser-a prikazuje mi samo da posjedujem tu redeem-ovanu igru i 0G poena, nista drugo… Propa mi preorder F4, nista od F3 na XO…
Cimaj onda xbox support, bezveze da ti propadne.
Spremio sam im poruku u decembru, sunce im zarko… A citam vecina ima iste probleme.
Nemoj mail da šalješ, idi na live chat.
Nema live-a i automatski ne mogu da igram SP igru? Stavio sam konzolu da bude “home”. W.T.F.
Edit: Evo javljaju pao Live. **** -.-
Mi do malopre igrali Halo 5 MP bez problema…
Glupo mi je totalno, kupim igru, SP, da fino uzivam, padne Live ode sve u pm… Nista pokrenut ne mogu
Idi u settings na ‘go offline’. Tako bi trebalo sve da radi.
Sinhronizuje li kasnije sam sve automatski kad se spoji na Live? Radi gamescore-a…
Da, sve se uploaduje kada odeš na live.
GWG za mart
Etxra ponuda. Ima na Borderlands-u minimalno 50h igre…
Preterali su koliko su me obradovali sa LOF razmisljao sam da je kupim ili pozajmim kada ono free