Nisu jos. Ovih dana ce.
Evo novih igara u backwardsā¦
Tu su Fable III, Halo Reach Deux exā¦
Je lā se nesto desava sa Xbox Live?
Konektujem se na wireless, dobijem poruku tipa āYou are connected online, but some feautures are not availableā i imam kao da idem na Xbox Support
O cemu se radi?
Ugaseno par servisa, vjerovatno odrzavanje :
Phantom Squad, preview hakerskog napada pred bozic. Itās real peopleā¦
_Xbox Storeās biggest sale ever, Countdown begins December 22 and runs through January 7. Get daily and weekly deals on the greatest games and other blockbusters with a savings of up to 40-60%. In addition, Xbox Live Gold members can save up to 10% more on games. _
As you can see in the video above, some of the discounted games will include Microsoft games like Halo 5: Guardians, Rise of the Tomb Raider, Forza Motorsport 6, Gears of War: Ultimate Edition, as well as Fallout 4, Call of duty: Black Ops III, Grand Theft Auto V, Destiny, and Assassinās Creed Syndicate.
Rise of the Tomb Raider gets a free demo on Xbox One
Prilika da se isproba Lara za sve koji to nisu uradili do sada.
Odlicni popusti do 28. decembra.
http://www.xbox.com/en-us/countdown/xbox-one-games
Witcher 3 - 25$
Ori and the Blind Forest - 10$
Batman Arkham Knight - 32$
Rise of the Tomb Raider - 40$
Forza Horizon 2: Storm Island -5$
Grand Theft Auto V - 36$
Forza 6 + Forza Horizon 2 - 73$
itdā¦
Dobra prilika da se zgrabi Lara, stvarno je igra odlicnaā¦jedna od najboljih igara godine. Za ove ostale se vec sve zna.
Lego Movie The Game 5$
Lego Batman 6$
Dragon Ball Xenoverse 20$
Borderlands 2 dela ona 24$
Ima svega, za svakogā¦
Lego batman taman toliko i vredi, prekratka je igra.
Dobra ponuda. Vjerovatno Äu uzeti Tomb Raider na ovom popustu.
Ja Äu uzeti storm island za horizon i halo 5
Storm island je definitivno must buy za one koje imaju FH2. Uzimam to i Witcher-a.
Ja isto uzimam za FH 2 Storm Island pod obavezno, a mozda cu uzeti i Witcher-a bar samo da ga probam ako nista drugo, jer nisam ljubitelj RPG igaraā¦Uzeo bi ovaj Need for Speed ali ne znam zasto imam bas neki osecaj da ce najkasnije po proleca se igra naci na EA Access listi.
Äim nfs svako malo nude na sniženju sve je moguÄe.Ja skidam trial malo da probam
Ja sam probao trial jos kad je izasao, ma onako nije los ali ne vredi ni blizu 60$, ova sada cena na popustu je realna cena za tu igruā¦
Ja ne bih dao viŔe od 10$ realno.
Sad je ako se ne varam 24$, ali slazem se cak je i 24$ previse za takvu igru, jednom je predjes i vojla