Ako imate EA Access onim 10 sati je sasvim dovoljno da odigrate bar moje miŔljenje
Ja sam nekih 1h igrao preko EA Access-a(cisto probao ), jos 9h mi ostalo, inace malo je ipak 10h :), main story je 16h: How long is Need for Speed? | HowLongToBeat
Ma znam da je malo da se predje main story, ali mene nije držalo ni dva sata, zato kažem
Nova serija sniženja na xboxu. Akcija traje do 7. januara.
http://www.xbox.com/en-us/countdown/xbox-one-games
Nfs na amazonu ima za 23$ ako nekome znaci ā¦
Dobio sam ovo uz Xbox 360 pre skoro 2god
Nije iskoriscen, ali ne znam da li jos uvek vazi jer je proslo toliko vremena. Evo kod pa ako jos vazi nek iskoristi neko

Iskoristio sam ja, hvala
Taman mi danas istiÄe gold
Scalebound pomeren za 2017.
VeÄ? Pa kad pre? Godina nije ni poÅ”teno poÄela a oni veÄ odlažu za sledeÄu⦠Mada, ovu igru nisam ni oÄekivao ove godine.
Nemam pojma, video na redditu malopre, sa sajta platinumgames tekst od danasā¦
Al mozda je tako i bolje zbog prodaje, jer kako su prosli tr I sunset overdrive a odlicne su igre, mozda i bolje za njih da odloze za 2017 prolece.
edit: PlatinumGames Inc. Official WebSite
Ma, dobro je Å”to su odložili igru, onaj trejler sa gamescoma je bio malo meh. Nego mi je smeÅ”no da godina nije joÅ” ni poÅ”teno poÄela a veÄ se kreÄe sa odlaganjem OÄekujem sa Äe Platinum odložiti i Nier Automata. Studio nije toliko veliki a veÄ imaju toliko projekata. Nier, Scalebound, Star Fox, TMNT igru, i sigurni joÅ” stvari, i sve to je navodno bilo za 2016⦠Pa kako bre? Svejedno, bolje i da odlože nego da izbace igru koja, nije ispolirana ili dovrÅ”ena.
Ma ajte ljudi, ko jos veruje u te release najave danas.
Ocekivano je da ce nesto odlozitiā¦da ne bude ovo samo prva u nizu. Juce citam da se razvojnom timu ReCore-a pridruzio Joseph Staten, lik koji je pisao za Halo i Destiny. E sad, ako ce igra izaci ove godine, deluje kao kasno da se pridruzi pisacā¦
Edit: takodje je potvrdjeno da ce ReCore izadji za Windows, tako da PC igraci imaju cemu da se raduju. Lista igara koje ce izlaze za XO i Win10 u 2016-oj:
Gears of War 4 (Xbox One) ā Multiplayer Beta in Spring 2016/Launch in Fall 2016
Quantum Break (Xbox One) ā April 5, 2016
Halo Wars 2 (Xbox One & Windows 10) ā Fall 2016
Crackdown 3 (Xbox One) ā Multiplayer in Summer 2016
Fable Legends Open Beta (Xbox One & Windows 10) ā Spring 2016
ReCore (Xbox One & Windows 10) ā 2016
Sea of Thieves (Xbox One & Windows 10) ā 2016
Gigantic (Xbox One & Windows 10) ā 2016
Killer Instinct: Season 3 (Xbox One & Windows 10) ā March 2016
Gears of War: Ultimate Edition (Windows 10) ā Spring 2016
Ori and the Blind Forest: Definitive Edition (Xbox One & Windows 10) ā Spring 2016
Bas nesto kontam, zeznuo sam se zestoko⦠Vecina igara koje me zanima izlazi i za PC, a ja bas XO uzeo. Da nisam, mogao sam zvijer od kompa uzeti⦠I po belaju, samo jednu exluzivu za XO imam -.-
Pa prodaj xo ako ti ne treba i kupi pc
Vezem se za konzole brzo, nek stoji radi Halo-a, bit ce love za komp
Nisam hteo da otvaram novu temu, valjda mogu ovde da pitam Koji region vi koristite i zasto? Da li ima razlike u cenama kao kod PS4 US i UK regiona?
Naravno da postoji razlika, pogledaj kursnu listu i sve Äe ti biti jasno. Dolar je trenutno manji od eura i funte, pa je samim tim igra neÅ”to jeftinija nego na UK ili nekom EU store-u. Ne znam kakva je situacija za PSN (kontam da je isto ili makar sliÄno), ali razliÄiti store-ovi imaju razliÄite ponude ili snižene igre. To možeÅ” pratiti na r/ps4deals ili r/xboxone, jer se te stvari dnevno menjaju.
Poklanjam kodove za Gears of War 3 i GoW: Judgment, sede mi neiskoriceni, a sve zaboravim ovde da napisem. Ako nekom treba nek se javi, saljem mu ovde na pm
Mogu su iskoristiti na 360-ci, kao i na XO. Redeem za GoW3 mora valjda preko VPN-a na xbox.com sajtu (pitajte google kako).
Moze za gow 3 kod ?