XBOX One rezime - diskusija, info, slike, video - Vol. 2

Poklanjam kod za Gears of War 1 (za Xbox 360 ili XBO BC). Kod sam dobio uz Gears of War Ultimate Edition, nadam se da se može aktivirati na drugom nalogu…

Posalji mi na PM, moze

Samo preporuka za sve oni koji ikad pomisle da kupe ono ***** od slusalica stereo headset da to NIKAD NE URADE!
CRKLE MI 2 ZAREDOM ZA MANJE OD GODINU DANA.
***** TI MICROSOFT DABOG DA POCRKALI REDOM TAMO< UFFFFFFFFF

Koji je to, onaj standardni headset?

I taj crkava ko lud, crkao je vec par puta. A ovaj je meni 2x crkao https://i.ytimg.com/vi/GvvpKSp4efU/hqdefault.jpg
A one sto idu uz konzolu takodje crkavaju redovno…
Posle neko kaze MS glup, k*rac glup, proslu generaciju crkavale konzole, ovu generaciju crkavaju periferije, a na njima vise para uzmu nego na konzolama. Nisu oni mutavi uopste…

Mislim da na boxu moras ici samo na one turtle beach.

Ja sa mojim novim Boxom od 1TB nisam dobio nista, ali bar imam 3.5mm konektor pa se ne moram hebavati sa tim predefinisanim krsevima.

Turtle beach su odlicne mada su malo overpriced ja imam ove

Kad budes pukao 12.000-13.000 za 2 para slusalica i na oba para pukne mikrofon u periodu kracem od 1 godine pitacu te sta je overpriced… Dok rade normalno nista nije overpriced, a MS-u ako ikad budem dao dinar za neku periferiju ubite me slobodno

Meni je izgleda zapala jasper verzija tih slusalica. :smiley: Aj sto rade ko sat, al sto redovno trpe batine i bacanje od klinaca i nista im ne fali. :smiley:

3.5mm audio ulaz + slušalice od telefona = milina!

nikola, gori si nego ova nasa deca, pa sta radis to sa sluskama. Ovo sta kaze lark, meni doduse sa joypadima, ne mogu ti opisati koliko puta su ga bacilli ili im je ispao, i nista. One obicne sluske za chat redovno koristim i nista. Stereo sam skroz slabo koristio tako da ne mogu da sudim. Doduse, meni su deca “samo” razbili tv, nista vise :slight_smile:

A realno cim uzmes sluske u ruke vidis da nije to neki kvalitet, sad kako se kome zalomi. Stedeli su na periferijama bas, ja znam da sam bio razocaran meterijalima izrade kada sam prvi put uzeo joy u ruke. Kasnije verzije su nesto bolje.

Imam ja adapter, ali ne rade mi slusalice od telefona. Imam Apple earbuds smrdljive, i sto je najgore neke takve rade neke ne rade. Kad udjem preko tableta u party radi chat normalno, a kad udjem preko konzole s njima ne cujem se u party…

Mislim da ti je sad isplativije uzeti novi gamepad sa 3.5mm ulazom, nego kupovati MS-ove sluske…

Imam ja adapter u koji mogu da gurnem bilo koje slusalice.
Al necu od telefona jer boli glava od njih, nista bez ovih velikih, samo da nisu od ms i da ne crknu instant :slight_smile:

Imam ga i ja, ali poprilicno se gubi kvalitet zvuka sa njim. Direktan port je daleko najbolje rijesenje. Znam jer primjetim osjetnu razliku zvuka izmedu adaptera na XO-u i porta na Dualshock-u. Drugacije ces se peglat sa MS-ovim periferijama, ko sto i sam kazes, otisli su u k**** vise sa kvalitetom…

Je l’ ima jos neko problema da “kupi” Operation Flashpoint: Dragon Rising xbox 360 (back. comp.) od danas je free sa gold nalogom, i ne mogu da je kupim. Sve druge sam kupio (od danas koje su free) Thief i Sacred 3 xbox 360, ali OF ne mogu.

Naravno da ne možeš, jer ima igara koje ne možemo skinuti zbog regiona. Iz nekog genijalnog razloga ne možemo skinuti igre poput Halo 3, Reach, Gears 3, Witcher 2, i još par. Jedino preko vpn da uzmeš.

Sve sam te igre i propustio zato što nisam hteo da se cimam sa vpn. Moraću da ih uzmem na disku kada budu došle u bc.

Jel su dodati Reach i Black Ops 1 i da li rade kad ubacim disk?