Novi popusti na live.
Witcher opet 25$, Halo 47$…
Titanfall joypad! Ako se ne varam to je bilo i prvo bojenje XO joypad-a.
poslato sa moje Prangije
Definitivno mi je najlepsi onaj Master Chief Controller
S**t, nema Rise of the Tomb Raider, imam 50$ u walletu, taman mislio da ga pokupim. Osecam da ce uskoro biti po toj ceni na nekoj rasprodaji ili uz Deals With Gold
A ja napravio pauzu od Lare na pola igre otprilike. Bar 10 igara u kojima sam obecao sebi da cu nesto uraditi (zavrsiti, uzeti neki achivment itd.). Ima i pazarenih koje nisam ni poceo, i na sve to ja se lomim da uzmem ovog Witchera. Pameti moja. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
E, koga zanima da proba Doom alfu mozete da se registruje sad na sajtu. First come first serve!! Za PC je vec popunjeno, a za PS4 dobijam praznu stranicu, smrc. Za Xbox jos uvek funkcionise, pa ko hoce:
I istom sam situaciji, Emir pokupovao gomilu igara za crni petak, Metro, Borderlands, Wolfenstein (sve 2 u 1 pakovanja) i Witchera (koga ne smem ni da instaliram), a opet na kraju ne znam sta da igram, i igra mi se Lara
Cudan je to neki osecaj kada se pred covekom stvori ovakav izbor, a on bi opet nesto trece…
:da: prijavio sam se
Najbolje je prepustiti se i jednostavno igrati ono sto ti se igra u tom trenutku.
Sinoc u 12h tj jutros
Probao 🙋. Mene ovo podseća na Halo
Ja isto pazario Wichera i nesmem ni da krenem igram Fallout
Bolje izgustaj se Fallout-a, jer kad krenes sa Witcher-om… Neces se vise vratit zadugo
Ma znam jos sam uzeo onaj Fallout sa delux bundle a presao sam main quest i Sad lutam. Pocetkom 2016 ide DLC a ovaj Wicher me mami pa mami. A da ne spominjem Starcraft 2 kampanja. Plus izasli i oni Brodovi pa slusam ove moje kako se upljuvase.
Ako neko hoce da proba DOOM closed alfu, evo mu kod:
XBOX ONE
YOUR CLOSED ALPHA CODE:
YQVPJ-QPYWF-DM79K-T4HR6-J2FHZ
Može naravno
Ne mozemo koliko sam skapirao, sve ide matchmaking preko server. Ako nekome nece da nadje lobi ili ispada, ugasite igru i startujte ponovo. Jedva sam usao u mec, mogu da kazem da alfa dosta tecno radi sem deluje da su neki likovi kao overpowered ili sam ja toliko los
Meni je odmah pronašlo meč, a k/d ratio 5/18 tako da ima i gorih
Ima bagova video sam na twiteru, upoznati su sa tim problemom.
Lets play doom