Od srece me djeli jedno pet zareza, i dvije prosto prosirene recenice.
Ako mislis na Live shop gdje kupujes igre i skidas demo igre-to je besplatno. Ako hoces da igras multiplayer, to je Xbox Live Gold i to se placa.
Od srece me djeli jedno pet zareza, i dvije prosto prosirene recenice.
Ako mislis na Live shop gdje kupujes igre i skidas demo igre-to je besplatno. Ako hoces da igras multiplayer, to je Xbox Live Gold i to se placa.
Da! Ocu da igram multiplayer ali ima XBOX LIVE.Bez Golda pa pitam jel to beslpatno i jel se tu igra multiplayer!
Da bi igrao multiplayer na Xbox Live-u moraš uplatiti Gold, tako da ne, nije besplatno.
Stole uzmi gold. Sa goldom igras multiplayer i svakog meseca imas dve igre free da skines.
Aaaa shvatam!
Xbox Live je servis, a ukoliko na tom servisu želiš da igraš MP neke igre, onda ti treba Xbox Live Gold pretplata!
Za 25e dobices otprilike isti toliko igara godisnje i mozes da igras multiplejer. Imas i popuste za kupovine ali licno mislim da su ti popusti good deal samo za one koji mnogo kupuju, po punim cenama. U principu nije lose ako racunas da te izadje i samo 1e po igri plus multiplejer.
Znam da nije ovde mesto ali nisam znala kako da otvorim temu,juce smo kupili polovan xbox za klinca sve je normalno radilo,medjutim danas kad je ubacio disk samo se pojavilo update sistem I neki kod sa par brojeva,da li neko zna sta je u pitanju,pokusavali smo nesto po netu I na USB ali bezuspesno…Hvala na odgovoru
Jel 360 ili One?
360 je
Ako mogu da pitam jos nesto jel se kad kupim XBOX ONE dobija onaj kod za xbox live gold i kolko ce to trajati posto sam gledo na yt da se dobija
Vjerovatno 14 dana. Iako ga ja nisam dobio uz svoju konzolu.
A ok,a kako se zove jel na XBOX republici nije neka varka kad se kupuje i jel se moze provertiti posiljka kad je dobijes
Hmm, s obzirom da je, bez preterivanja oko 80% ljudi na ovom forumu uzelo preko shopa konzolu, a neki i po više njih, bez ikakvog problema, ne nije nikakva varka. A za proveru paketa, to većina kurirskih službi zabranjuje. Mada, opet, niko nije imao problema, a i da se desi neki, možeš lako da stupiš u kontakt sa ninjom.
3 je najlepsi, tj meni najdrazi i nabavicu ga kad tad.
Za sad imam samo prvi i poslednji, mislim oni su isti samo na jednom pise day one 2013.
Meni je drugi najlepsi, posle njega treci kojeg sam trebao jos “davni dana” uzeti…
elite? pa nisi ni ti mutav
Treći i šesti(Forza) su mi najljepši. Možda nekad i nabavim jedan od ova dva.