Ja odradio to i onda reko iz zahebancije da probam da kupim neku igru sto je sad na popustu. Uzeo Guns, Gore and Cannoli ( taman sam imao nekih 7e na kartici) a podatke o kartici sam prekopirao sa US Amazona. Zanimljivo kako na US PSN nema sanse da kupim nesto ovako direktno, nego mogu samo preko amazon kupona.
Da li neko zna zašto ne mogu da kupim Witchera na xbox storu? Imam para na kartici,kupovao sam već bez problema. Sad mi samo kaže da ne može da prodje taj metod, da probam drugi.
Ima vise faktora
Imas li gold?Za silver korisnike je skuplja cena igre.
billing info zeza ,mozda je doslo do promena nekih
Mozda kartica ta vise nece da prodje mada sumnjam ako je radila pre,
Opet imas opciju da kupis Ms pare pa da ih ubacis na profil to mora da radi.
Imam gold,kartica radi sigurno,probao na drugom sajtu sve proslo. Probacu ovu zadnju opciju. To sam potpuno zaboravio.
Ako te billing zeza uzmi ovaj koji ja korisitm prolazi 101 posto + porez nemas
LOS ANGELES
State/Province
CA
Country/Region
United States
Zip/Postal code
90031
VISA radi provereno za ostale ne mogu da tvrdim nisam koristio.
Ne vredi, probao sam… Ne znam šta se desilo,imam visu. Hvala u svakom slučaju.
Meni preko sajta neće sve dok ne aktiviram US IP adresu preko ekstenzije. Onda prođe bez problema. Ali dok je naša IP adresa samo izbaci da trenutno nije moguća kupovina. Iz Store-a na konzoli prošlo bez problema.
Ja sam pod Aljaska i nikada do sada problema, evo bas sada uzeo Borderlands: The Handsome Collection za XO i proslo bez poreza.
Takodje uzeo AC:Syndicate ali za PS4…
Shvatio sam u čemu je problem. Imam 10$ duga na kartici od EA Accessa. I sad su mi blokirali karticu na storu. E sad,kako da platim kad mi je kartica blokirana. Kakva glupost.
Meni je acc na UK i kad sam pokusao da kupim Trials Fusion i pritisnuo sam add a payment option i nije htelo da mi prihvati vec mi je trazilo Country i bilo je samo US sta da radim?
Da prijavim da sam uspeo da uzmem onaj 1 month gold - $1 ponudu što je na dashboardu. Istekao mi gold pre nedelju dana pa da iskoristim ovo pošto sam kratak 15 dinara za godinu dana
Jel XBOX Reupublika prodaje sve full XBOX ONE sa kinetikom i slusalicama joypadom i konzolom
Pogledaj ili na strani shopa http://www.xboxrepublika.com/?post_type=product
Ili pitaj u temi predviđenoj za to http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=2155&page=34&p=272269#post272269
Jel XBox live za xbox one free(ne mislim na XBOX LIVE GOLD MEMBER SHIP neko onaj obicni)
Ne znam na kakav obicni mislis, ako mislis na xbox store mozes ici besplatno a xbox live se placa.
Mislim na XBOX LIVE posto imas i XBOX LIVE GOLD ako znas nasta mislim,pa jel taj XBOX LIVE ne GOLD VEC.JEL OVAJ BESPLATAN POSTO SE XBOX LIVE GOLD PLACA
OK, ostavio sam na ovoj stranici i udaram refresh dok neka hrabra dusa ne prevede ovo CAPS LOCK ludilo.
Mislim na xbox live posto imas i xbox live goldako znas nasta mislim,pa jel taj xbox live ne gold vec ovaj besplatan posto se xbox live gold placa!
Si srecan!