Ne treba ti to. Kupuje se preko pejpala.
Je l’ skinuo neko NBA2K16 (bio je free za gold clanove preko vikenda), da proveri da li moze da udje u igru, posto meni jos uvek radi
Jesam ja, evo sad proverio, idalje radi
Evo da se pohvalim, pridružio sam se i zelenom timu ;). Da vidimo malo šta se i ovde nudi, konkretno
Malo sam se uplašio oko aktivacije ovih bundle igara, pošto je konzola iz HU a moj acc US&A, ali sve je prošlo bez problema.
Dobro izgleda, kolko para?
Ja se jos lomim…
Region free su igre, cak i 360 igre su sada region free preko xo. Mogu i ntsc u evropi
Thief, fino fino…
380e + Ištvan daje 2 godine garanciju.
Kod Ištvana 380e + 2 god garancija.
Hteo sam ja i preko XBR-a, ali nije mi Ninja ništa javljao par dana, pa reko neće ni biti. Još me Ištvanova žena pita “Jesi možda gledao na XBR-u?” :).
Btw. Pretpostavljam da znate ko je Ištvan (K/P console guru).
Heh pa i nije nesto povoljnije nego XBR. Tu su svi negde sa cenama. No svejedno lepa kupovina, da te u zdravlju sluzi.
Meni je misterija zasto nema povoljnih polovnjaka po ok cenama, verovatno je toliko dobra konzola da se nikome ne prodaje.
Btw baci pogledan na G2A cene cd kljuceva mnogo su povoljniji nego preko Live-a.
Pa zato sto ko u Srbiji kupi xbox, taj ga je kupio da ga koristi a ne da ga prodaje
Ionako ih malo ima i novih da se uzmu, a kamoli polovnih
Odlične igre sa goldom. Sve nešto kontam da će uskoro ubaciti Ryse Son of Rome, ali vidjet ćemo.
Igre za decembar
Jeste, tada nije bilo na stanju, ali juče nam je stigao takav bundle, ALI sa DVe igre po ceni od 390€
http://www.xboxrepublika.com/product/xbox-one-1tb-rise-of-the-tomb-raider-bundle/
jel ko uspio skinuti Dungeon Siege 3 ja probavam preko xbox.com al neide, inace ove igre su odlicne za decembar
Isti je to bundle, i ovde idu dva Tomb Raider-a. Definitive i Rise of the TR. Prvi je 15GB download, a drugi 35GB.
jel ko uspio skinuti Dungeon Siege 3 ja probavam preko xbox.com al neide
Ja sam ovo isto pokušavao par dana pre kupovine BOX-a i takođe nisam uspeo. Dirt 3 mi je već bio odlepršao dok sam se setio da to unapred odradim.
The deals below are valid until November 30th, 2015:
Xbox One
Call of Duty: Black Ops III Digital Deluxe Edition – 10%
Killer Instinct – Maya – 80%
Lifeless Planet: Premier Edition – 50%
Metal Gears Solid V: The Phantom Pain – 25%
Neverwinter Zen (1000) – 15%
Neverwinter Zen (11000) – 15%
Neverwinter Zen (2000) – 15%
Neverwinter Zen (23000) – 15%
Neverwinter Zen (500) – 15%
Neverwinter Zen (5300) – 15%
Pro Evolution Soccer 2016: Digital Exclusive Bundle – 25%
R.B.I. Baseball 14 – 75%
WWE 2K16 – 25%
WWE 2K16 Digital Deluxe Edition – 33%
Xbox Fitness: BodyWisdom: Tai Chi for Beginners – 33%
Xbox Fitness: Extreme Combat for Xbox Fitness – 33%
Xbox Fitness: Jillian Michaels – Ripped in 30 – 33%
Xbox 360
Bulletstorm – 80%
Burnout Paradise – 50%
Burnout Paradise Big Surf Island – 50%
Call of Duty Black Ops III Bundle – 20%
Crysis – 75%
Kingdoms of Amalur: Reckoning – 85%
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain – 25%
Mirror’s Edge – 67%
Mirror’s Edge Pure Time Trials – 50%
Need for Speed Hot Pursuit – 67%
Pro Evo Soccer 16 Digital Exclusive – 25%
R.B.I. Baseball 14 – 75%
Skate 2 – 75%
Skate 3 – 50%
Skate – 75%
WWE 2K16 – 25%
Šta se dešava sa Fable Legends. Bilo je nekog govora da će u oktobru još izaći. Planiraju li ga uopšre ove godine izbacivati?
Imam rešenje, skini HOLA ekstenziju za Chrome, idi na Dungeon Siege 3 stranicu (preko Xbox Games with gold), i prebaci na HOLA ekstenziji na Ameriku. Nakon toga će ti redeem proći bez problema. Evo ja malopre odradio uspešno, pre ove promene IP adrese nije hteo ni da čuje.
evo ga proslo :), hvala ti druze, bas sam juce sa supportom pisao i kaze mi igra nije dostupna iz tvoje zemlje tako da sam bio digo ruke i od Dungeon Siege i od buducih igara za x360, znam da sam i na 360 uvijek problema sa regionom imao…Hvala jos jednom