Pa pomenuse negde da ce biti 150 igara na popustu. Evo ga tweet:
_Black Friday 150 games up to 40-60% off. Early access with Gold starting 20 Nov. Not Gold? Get 1 month for $1 _
Pa pomenuse negde da ce biti 150 igara na popustu. Evo ga tweet:
_Black Friday 150 games up to 40-60% off. Early access with Gold starting 20 Nov. Not Gold? Get 1 month for $1 _
pantic sada dozivljava erekciju
Bežim mu 10.000G, slaba mu je uteha
Kao sto Dragan Torbica kaze: mladi su…
Jel ce biti COD Nig…ovaj Black Ops 3 na pupustu za Black Friday?
.nece
Jbg.Onda najverovatnije uzimam Witcher 3.
Probao sam Mass Effect sa diska “instalirat” (jer ga svakako skine sa servera). Sta znam, izgleda odlicno. Samo sto, koliko vidim, ako se prije nije imao profil na Live-u, dodijeli neki dafault, bzvz, samo za igru. Ne znam da li achievement-i ikako funkcionisu na taj naci, tj. da li se vezu za primarni profil od XO-a…
Bem ti ME, umalo ga nisam poceo igrat… Gluho bilo, bio bi 12-ti prelazak…
Pitao sam vec ali ne secam se da sam dobio smislen odgovor… Zasto sharing zajednica na XO funkcionise drugacije nego na PS4 ako su vec metode deljenja slicne? Zasto se ne razmenjuju slotovi i accountovi i insisitira na arhaicnom i po prirodi stvari limitiranom modelu jednog share partnera cyber monogamije?
Radimo to medjusobno, neko vise neko manje, i naravno bez neke naknade. Znam da je bilo oglasa na KP i slicno sa cenama nesto povoljnijim od zvanicnih, i vidim da su ljudi to kupovali i da funkcionise. Kod mene licno nema te neke gladi za igrama, jer ja i lampard smo u gamestop promociji skupili preko 600$ cini mi se, i time pazarili gotovo sve kvalitetno sto je izaslo. Plus smo ne bas retko, koristili refund fore i fazone. Jos kad se na to doda i EA Acsess, dobijes gotovo piratsku situaciju sa tonom zapocetih igara.
Pricam o tome da ne postoji community ko na PS4. Nemoguce da svako ima “svog lamparda”. Slotovi se prodaju i menjaju za XO kao i za PS4 napolju, samo ne kod nas. Cudno.
Verovatno ima vise faktora, taj refund policy, do skoro manja popularnost XO…
Sam si sebi dao odgovor, RI ti je samo jedan primer kakva je situacija na našim prostorima.
Nedam ja Wahada .
Povremeno dodje do pozamljivanja igara, ali nisam primeti da smo ikada na Live-u pričali na tremu prodaje slotova. Koliko znam bar za nas iz Srbije svako ima svog “partnera” sa sličnim interesovanjem(no homo).kupljen Igra te na kraju izadje 3000 din sto je ako sam dobro razumeo i cena nosioca na ps4. Dobra star je što se live pretplata deli
Bio je jedan lik koji je ovde na forumu pokusao sa prodavanjem share naloga za XO, imao je takodje oglas na KP, ali posto je XO mnogo popularan u Srbiji, verovatno mu je biznis cvetao Mislim da je to odgovor na pitanje zasto nema share-a kao na PS4
Mi smo svi nekako nasli svog share partnera i drzimo se te formule, uz igre delimo live, neko i ea access, i to sve ne ispadne mnogo skupo
Ajde da se lepo sad ko ljudi dogovorimo da vise ne koristimo izraz “partner”. Moze sharing buddy ili sharing friend ili sta god, samo ne partner.
Hahahaha, pa vec smo toliko prisni i navikli na jedni druge, da je partner jedina prava rec Ne mora cak ni #nohomo
Neka bude “share ortak” ? …spread the word
“Live Friends with benefits” samo još da prevedemo na srpski
Pa da smo pametni npr da otvorimo jedan nalog, nas par i na njemu da kupujemo samo sp igre, evo sad ide black friday. Mi koji nismo presli betmena, mad max mogli bi da se skupimo 3-4 i da kupimo tu par igara, i svako da koristi taj profil po nedelju dana npr. Da bude inline u pozadini taj profil, a ne home. To je dobra opcija za sp igre, za mp igre i dugacke rpg, pozeljno je imati svog larka
https://www.g2a.com/forza-motorsport-6-ultimate-edition-xbox-one-cd-key-global.html
Ko nema FM 6, a planira da kupi neka požuri. Ovo je smješna cijena, ultimate edition za 42$.
U cemu je fora tj kako kupujete s tog sajta? Karticom? I sta je fora sa tim nekim g2 shield neka zastita?