Batman: Arkham Knight XBOX ONE CD-KEY GLOBAL cena 17€
https://www.g2a.com/batman-arkham-knight-xbox-one-cd-key-global.html
Već rasprodato
Play NBA 2K16 Free on Xbox One This Weekend, For All Xbox Live Gold Subscribers
All Xbox Live Gold subscribers can play NBA 2K16 for free this entire upcoming weekend. Members can start playing from 9:00 AM PT Friday, November 20 until 11:59 PM PT Sunday, November 22.
Treba mi jedan info u vezi box-a i BC-a.
Sledeće nedelje mi stiže box, a hteo sam unapred da poručim Mass Effect iz oglasa. E sad, account za Box mi je podešen za US&A a ME je Evropsko izdanje igre. Da li će biti nekih problema?
Mislim da neces imati problema
Nece. Tebi ce igru svakako skinuti sa live-a, a disk ce ti sluziti samo kao verifikacija.
Kulj, baš ću da isprobam. Hvala.
Ljudi, RESIDENT EVIL REVELATIONS 2 (Episode One) apsolutno besplatno na Xbox One store-u, pa ko voli nek izvoli. Nije valjda kompletna igra, radi se o prvoj epizodi od nekoliko, ali eto, znate šta kažu za besplatne stvari …
Mene je PNEUMA iznenadila… kao free je pa skinuo ali sam prijatno iznenađen (još je fre!). Portalasta sa super naracijom. Negde sam na pola. I da, achievementi od 100G za svaki pređeni nivo.
Da, u pitanju je prva epizoda, i ona je svuda besplatna, i na XO i na 360, kao i na PSN. Tako često radi i Telltale sa svojim igrama, pa, nakon nekog vremena prve epizode daju za dž. Pre par meseci je Game Of Thrones Ep1 bio besplatan. Verovatno će opet kada se završi. Treba obratiti pažnju na te igre, jer su mahom solidne
Pneumu sam takođe skinuo i planiram da je igram negde kada bude suša dobrih/zabavnih igara, a pokrenuo sam The Walking Dead igru od TellTale studija (koja je takođe bila free, ne znam da li je još uvek) i oduševio sam se; iako mi se nije sviđala isprva, moram priznati da sam pozitivno iznenađen istom.
Meni je najbolji ugodjaj za Telltale igre, mobilni telefon i dobre sluske.
Easy 1000G [emoji6]. Mene je igra podsetila na Portal pomalo, prvo lice + mozgalica. Odlično legla u periodu zasićenja witcher-om
Xbox Live Gold members on Xbox One can pick up Devil May Cry 4 Special Edition (40% off), OlliOlli (50% off), Spy Chameleon (33% off), and Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist (25% off). Silver members aren’t being forgotten, with deals available for Zumba Fitness Party (75% off) and 30% off several Warframe Platinum packs.
On Xbox 360, Metro 2033 (75% off), Resident Evil 4 (70% off), Resident Evil 5 (70% off), Resident Evil 6 (67% off), and Resident Evil Revelations 2 Season Pass (40% off) are on offer.
The following deals are valid until November 23rd, 2015:
Xbox One
Devil May Cry 4 Special Edition – 40%
Killer Instinct – TJ Combo – 80%
OlliOlli – 50%
ScreamRide – 40%
Spy Chameleon – 33%
Tower of Guns – 60%
Warframe – 1000 Platinum + Rare Mod – 30%
Warframe – 170 Platinum – 30%
Warframe – 2100 Platinum + Dual Rare Mods – 30%
Warframe – 3210 Platinum + Triple Rare Mods – 30%
Warframe – 370 Platinum – 30%
Warframe – 75 Platinum – 30%
Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist – 25%
Zumba Fitness World Party – 75%
Xbox 360
Dungeon Siege III: Treasures of the Sun – 50%
Freefall Racers – 85%
Let’s Sing And Dance – 66%
Metro 2033 – 75%
Narco Terror – 85%
Resident Evil 4 – 70%
Resident Evil 5 – 70%
Resident Evil 6 – 67%
Resident Evil Revelations 2 – Season Pass – 40%
Risen – 75%
Risen 2 Dark Waters – 75%
Risen 3 Titan Lords – 75%
Sacred Citadel – 80%
ScreamRide – 40%
Summer Stars 2012 – 85%
Winter Stars – 85%
Zumba Fitness World Party – 75%
Vec je pocelo zagrevanje za Black Friday
Zakleo bih se da sam juče pročitao negde da će i The Witcher 3 biti na popustu…
Dobro je nisam jedini kome je se PNEUMA svidela!
Kratka ali upecatljiva igra dobili smo je Free za Gold tako da nemam primedbe
Čekam halo I forzu horizon2
Za one sa Gold kreću dodatni popusti od 20-og valjda, dok ostalima kreću Black Friday akcije od 27-og. Mislim da je tamo bilo reči da će biti Witcher i Arkham Knight sa još dosta igara.