3ds xl punjac je 30€ i nije u pakovanju sa konzolom… Kao sto sam reko imas besplatno resenje za pc, ko hoce vise onda plati…
Svi bi nesto dzabe
A svake godine po 500+€ za telefon
Ne tripuj. Ne uzimaju svi telefone svake godine. Koliko god statistike i mediji prikazivali da narod kupuje najnovije u Srbiji, i dalje spadaju u manjinu. I ako moze da se uradi bolje i jefitnije, zasto ne bi? Nego ovako mogu vise para od naroda da izmuzu, pa sto da ne. Sreca po nas pa nema nikakvog razloga za prelazak sa X360 na XO kontroler na pc-u.
edit : a ovo je valjda leak za besplatne igre za novembar :
Ovosedmicni Deals with Gold
The Evil Within Digital Bundle - $26.40 - 67% off - Gold deal
Outlast: Bundle of Terror - $14.50 - 50% off - Gold deal
Resident Evil - $14.99 - 25% off - Gold deal
Slender: The Arrival - $5.00 - 50% off - Gold deal
State of Decay: Year-One Survival Edition - $17.99 - 40% off - Gold deal
Titanfall Deluxe Edition - $5.00 - 75% off - Gold deal
Zombi - $13.39 - 33% off - Gold deal
Zombie Driver Ultimate Edition - $4.95 - 67% off - Gold deal
Costume Quest 2 - $4.95 67% off - Gold Deal
Plants vs Zombies Garden Warfare - $6.60 - 67% off - Gold Deal
White Night - $4.95 - 67% off - Gold Deal
We’ve known that DLC would work with backward compatible titles for some time, but now Microsoft has shared new details on how add-ons for your Xbox 360 games will work when the New Xbox One Experience launches on November 12th.
If you want to purchase new 360 games or DLC, you won’t be able to do so directly from your Xbox One, a Microsoft rep told Game Informer via e-mail.
“Right now, Backward Compatibility does not emulate the Xbox 360 store and new Xbox 360 games can be purchased on your Xbox 360 or via Xbox.com,” the rep said. “We will support both digital and disc-based entitlements for Xbox 360 games running on Xbox One.”
If you simply want to access DLC that you’ve already purchased for your older games, however, you won’t need to arrange downloads through a separate device. Microsoft has not announced a final method for installing such add-ons, but the current version of the updated system software available to Preview Program members requires you to select the relevant game in the My Games and Apps section and select the Manage Game option. All of the DLC tied to your account for that game will be listed as “Ready to Install.”
You’ll have access to all your DLC for backwards compatible games when the New Xbox One Experience launches in November.
Stvarno rade dobar posao sa ovim BC-om, skidam kapu. Kad za koju godinu skoro sve 360 igre budu na XO, bice to kul, pogotovo za one koji nikad nisu imali 360.
The first 100 Xbox One backwards-compatible Xbox 360 games will be revealed next week, according to head of Xbox Phil Spencer.
Spencer announced on Twitter that the full list will be revealed on November 9th. Following this, the feature will officially launch alongside the Windows 10-themed New Xbox One Experience update on November 12th.
Xbox One backwards compatibility was first announced at E3 back in June and is currently available for testing by Xbox One Preview Program members.
Yesterday, Microsoft released a video that offered a tour of the Xbox One’s new dashboard.
Ajde da sacekamo jos malo
IGN ima interesantan Podcast Unlocked, u kome su se okupili Phil Spencer, trenutni šef u vezi svega Xbox, Peeter More, koji je bio šef od 2003-2007 i Seamus Blackley, kreator originalnog Xboxa. Ovo je zaista interesantna grupa ljudi i mislim da vredi pogledati/odslušati njihove priče
Pitanjce jedno u vezi backward-a. Posto sam prodao sve igre 360, a vidim na sajtu xbox-a da ce moci i digitalne igre, da li to znaci da mogu pazarim neku igru preko live-a i da je igram preko xo? (naravno mislim neku od tih 100 sto budu najavili).
Ovo ce biti odlicna opcija zaista. Cene su odlicne za 360 sada, samim tim vise dobrih igara za igranje.
Pa inace stari X360 disk sa igrom nema skoro nikakvu primenu, jedino sto konzola radi sa njim je da ocita i vidi koja igra je u pitanju, nakon toga se igra skida sa Live-a. Trebalo bi da povezu i ove koje su digitalno kupljene, ako podrzavaju BC.
Odgovor je da.
Cija je kolekcija? Mozda je forever alone i nema s kim da podeli sve te djojpede [emoji14] ciko jel sav ovaj lebac tvoj…
Prvo sto mi je proslo kroz glavu… I am stuck with one lousy dualshock 4
Sinoc gledao na .de poslali mi mail o promociji, prc 400e!!! Pa nigde veze odnos EUR vs USD sve to isto… Ali realno i jeste jer i US ide + porez
S obzirom da je dolar skoro iste vrednosti ko evro nema više da se žalimo
https://m.youtube.com/watch?v=2
Ako nekoga u opste zanimaju avatari
Totalno je izgubljen smisao konzole iz US znam da kada sam ja gledao prosle god da je bila jeftinija za oko 100e
Ali transformator je najveci problem.
Ajde što je od starog, ali sto je od superiorne konzole
Lego gta V! Vrh : and im not 10 year old