Skinuo sam je ja za PC, ali je nisam još uvek probao.
Sta cekas, vinjak hehe
Znam LE konzola ti preokupirala paznju, ajde kada mozes probaj pa javi.
Nije samo konzola kriva, već mi lepša polovina drži kompjuter pod opsadom, elem Candy Crush, Pet Rescue Saga i ostali fb nonsense “games”… [emoji14]
Ako mozete, uzimajte. 23$ godinu dana EA Access
Zato i kazem, kako li izgleda igrati je na ps4
Sledeca besplatna igra sa Games With Gold je Walking Dead, citava prva sezona Fino skroz za vas XO vlasnike, WD je po meni i dalje najbolja Telltale igra.
Mislim da dolazi sa 400 days dlc a po meni je Wolf among us najbolja Telltale igra
Ako ti ne stigne u 20 dana od datuma slanja, pošalji im poruku da nije stiglo, poslaće ti novi paket. Meni se desilo 3, 4 puta. Nikad nisu pravili problem. Uvek bi drugi stigao u roku od par dana. A ovi što su originalno nestali nikad se nisu ni pojavili, svi osim jednog koji je nakon zamenskog stigao skoro mesec dana posle.
De cu im poslat poruku? Mail ili?
Thx bro, zabrinuo sam se iskreno. Nije ni jeftino…
Trebalo bi na sajtu da postoji kontakt forma dizajnirana baš za tako nešto.
Ne znam da li to treba pisati tako u “delivery adress”, ali meni u njoj nema ni drzave ni grada, a znam da sam detaljno naveo u poljima kada sam narucivao robu… To tako inace bude ili?
Uu, jel to za joypade?? Koliko si platio i jel’ amazon?
Ima samo na amazon.com a ne dostavljaju kod nas. 28$ kosta, i preorderi su poceli, shipment je 27.og pa nadalje. Sto ti ne znaci apsolutno nista jer ne mozes kupiti od njih
Ma vise sam pitao jer mi ideja spajanja xo joypada na pc djeluje impresivno. Pogotovo sto skoro sve igre sad izlaze i za pc. Dok sam se ja igrao konzolaskih igara na pc-ju koristio sam adapter za playstation2 joypade. Bilo ga je jako tesko naci u to vrijeme, drug jedva nasao negdje u NS. Sorry for offtopic i hvala ti na odgovoru
Pa bice adapter i kod nas, samo vjerovatno malo kasnije. Racunaj 25e otprilike. Po meni je to iskreno papreno, al’ alternative nema ako bas hoces XO gamepad na PC-u. Ja koristim Dualshock 3 na PC-u, ide glatko kao sir ( ide preko BT-a pa je lako do zla boga ustimati )
A ovo je jezdo okacio jer je tek predstavljen taj adapter prije 2-3 dana, nije ga bilo do sad, tj. bilo je nemoguce koristiti XO gamepad na PC-u.
Meni je zapravo apsolutno gay sto i Microsoft ne koristi BT tehnologiju ( pogotovo sad kad postoji LE BT ), vec naravno zele da izvuku svaki dinar pa koriste neko propietary ****** od tehnologije samo da bi mogli da zarade dodatno na ovim gej adapterima. Apsolutno ne postoji razlog da ne koriste BT. Eto i kaze Microsoft super, Microsoft ide u susret korisnicima. Super kuac moj Das pare za konzolu, pa za kontroler, pa za igre, pa za live, i na kraju i najobicniji adapter moras da kupis da bi koristio SVOJ gamepad kako ti hoces. Eee tugo, seem se na Microsoft.
/rant
Xbox one gamepad može da se koristi i na pc-u sa micro usb kablom. Adapter je ako hoćeš wireless.
Cena je užas, ja i dalje smatram da ovo moraju od launcha deliti besplatno u kutiji svakog novog kontrolera ili bar Elite verzije. Ono što je dobro je da podržava 8 kontrolera istovremeno. E sad, zašto kad jedva koja igra ima split screen mp mod. Valjda samo da se kaže …
Sto moraju dzabe da daju? Ako hoces da nakacis na PC onda lepo uzmes kabal i sve super radi, a ako mrzis kablove onda lepo izvadis lovu…
Zato sto bi bilo logicno? LE BT tehnologija je standard , i oni izmisljaju sad toplu vodu, logicno da bi mogli da naplate adaptere. Nema boga da u adapteru ima 25e tehnologije. Ako sve jedan kontroler na svijetu radi na BT, cemu onda glupiranje