XBOX One rezime - diskusija, info, slike, video - Vol. 2

Mislim da je ovaj novi Lego Dimensions odlican isto tako…

Zaista velika razlika. To što je brži od PS4 mi ništa ne znači, jer nemam PS4, ali u proseku duplo brži od “starog” dash-a je odlična vest.

Samo se nadam da su uspeli da reše problem u kojem se konzola zbuni ukoliko se često i previše puta promeni aplikacija u snap modu. To je na starom dash-u umelo da bude poprilično iritantno, jer otvoriš party, pa odeš u achievements-e, pa onda natrag u party i to je uglavnom bilo dovoljno da konzola uspori rad aplikacije u snap modu. Za divno čudo, nikada mi nije to uticalo na gameplay, što valjda predstavlja dokaz onoj Microsoft-ovoj tvrdnji da je određeni deo RAM memorije dodeljen igrama, a određeni sistemu. Sve u svemu, svaka promena je dobro došla.

Skidam update,nadam se da će biti sve ok odmah na startu :wink:
Probao sa dvije igre dirt3 i gears of war2 i ne radi :(((

I ja stavio da mi se skida. Mislim da će BC biti u funkciji večeras nekad, ne znam tačno u koliko sati.

Hm bas su ga dobro utegli. A mislio sam da je PS4 brz!

U podne po pacifičkom vremenu, to je valjda 9 uveče kod nas.

Da, u 21:01 veceras ce raditi BC…
Cekaju se gearsi 3 :mmm

Upravo skidam gearse :wink:

Ja imam samo judgment i keca, trojka je bila region lockovana kad je bila na games with gold :confused: Moraću disk da nađem.

ima li iko voljan da mi odradi ovo sto xX8Lampard8Xx spominje da odigra sa mog profila jednu misiju Gow ultimate edition pa da i ja dobijem sva 4 dijela :slight_smile:

Siguran sam da ce ti neko pomoci ako je to moguce, ali mene interesuje sta je fol sa tim? Zar ne bi trebao imati uplacen live za to? Cini mi se da je ponuda vredila samo ako odigrate na live-u misiju ili sta vec. Jel se live gold veze za konzolu ili account ?

Ako home account na konzoli ima gold onda imaju pristup i svi ostali nalozi na konzoli.

i ja se nadam samo sam igrao GoW 2 tako da bi mi to odlicno doslo, a ima na mom acc gold pa ako je i do toga moze se odigrati :), inace upravo probao BC radi odlicno Dirt 3 jedino je onaj logo x360 isao u 2-3 fps :smiley: ostalo za 10 :slight_smile:

TIL.

Znaci bukvalno neko od vas uleti sa ricky-evim nalogom, odigra misiju i momak dobije 3 GoW igre na acc za BC? Sounds easy, and good :smiley:

4 igre. Dobija se i Judgment :slight_smile:

Mogu ja ako hoćeš.

Sinoc napokon pusten BC, skinuo naravno gow 3, sve dlc(e tu je sada zanimljivo, ja nisam imao na ovom nalogu ni jedan , ali m mi je igra dozvolila da ih skinem i svi rade…)… Pokrenuo horde i odigrao prvih 30 talasa. Ponekada zna da padne fps iz nekog NN razloga, ali se desavala danmi malo zalaguje, osim toga sve je radilo ekstra… Inace i dalje mora disk da bude u konzoli kada se igra…

Ja imam samo keca I judgment :frowning:

Aj poslaću ti poruku danas/sutra ako možeš to da mi uradiš :slight_smile: