Xbox One i PS4 pre-order

X1 dzojtsik je PERVERZIJA po meni tako dobar feeling u ruci imas sa njim nemogu da ti opsiem ako si voleo x360 dzoj ovaj ces jos vise veruj mi jedina mana mu je LB i RB dugmici meni su malo cudni treba mozda malo vise navikavanja ali zato ostalo kida veruj mi nisam u zivotu bolji kontroler dzao :slight_smile:
Jedva cekam neki FPS da zaigram sa njim :slight_smile:

I ja ću 99% uzeti xo samo zbog kontrolera

Послато са GT-B5330

Da kazem da u ovom paektu dobijate osim koda za FIFU , i 14 dana gold-a kao i day one achivment + sam dobio mesec dana gold trial kada sam se ulogovao :slight_smile:

Stigla devojka,prelep je…smara instaliranje,al je zato graficki fenomenalan bf4…i naravno hvala xbox republici na veoma korektnoj i brzoj saradnji…

Zelio bih naruciti Xbox One ovdje u XBR Shopu pa bih moio za informacije veznae u slanje posto sam ja iz HRV i zanima menacin placanja

Neke novosti o PS4 ceni?

Na moju veliku žalost, isporuka je limitirana samo na teritoriju Srbije!

Ako bude sve ok nadam se ceni ispod 450€. Najverovatnije će biti Killzone Bundle

Killzone bundle za 450 evra? Onda još više padam u dilemu :smiley:

Isplati se doci u Srbiju kod rodbine, na kaficu, i Ps4 kupit’ :slight_smile: Jos da je para, ehhh…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Killzone bundle za taj kes bi definitivno bio best buy :rock:

Zahvaljujuci XBR shopu sledece nedelje mi stize Xbox One - Day one edition + Forza 5. Pa nek mi je sa srecom :slight_smile:

Sooo jealous, a kada će meni moja stići, tamo tek 16. decembra, pu! :stuck_out_tongue:

Sent from my LG-E988 using Tapatalk

Oo svaka cast druze moramo pikati preko live-a obavezno onda :slight_smile:

Nisam napisao da mi stiže PS4, my bad! :stuck_out_tongue:

Sent from my LG-E988 using Tapatalk

Kad bi trebao da stigne ps4?

Aman zaman ljudi. Kad stigne ps4 odmah ce biti objavljeno. Strpite se malo.rekao ninja uskoro a znate da ninja i gandalf are never early nor late :slight_smile:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

Ma pitam ako neće baš uskoro ps4 da uzmem xbox one, pošto mi komp ne radi a kako znam naše servise neće skoro. Moram da igram Fifu, nisam je igrao više od nedelju dana :smiley:

Poslato sa LT30p

Trebalo bi da nam stignu sledeće nedelje! Cena još uvek nije sigurna, a stiže nam klot paket, kao i paket sa Killzone igrom.

Odlično, onda ću da sačekam :slight_smile:

Ako se kupi PS4 u npr: Nemackoj da li ima nekih problema da se koristi na nasem prostoru…neki region lock ili slicno?
interesuje me online igranje i kupovina igara direktno sa konzole?
da li neko nesto zna?

pozz:emoticon-0100-smile