X1 dzojtsik je PERVERZIJA po meni tako dobar feeling u ruci imas sa njim nemogu da ti opsiem ako si voleo x360 dzoj ovaj ces jos vise veruj mi jedina mana mu je LB i RB dugmici meni su malo cudni treba mozda malo vise navikavanja ali zato ostalo kida veruj mi nisam u zivotu bolji kontroler dzao ![]()
Jedva cekam neki FPS da zaigram sa njim ![]()
I ja ću 99% uzeti xo samo zbog kontrolera
Послато са GT-B5330
Da kazem da u ovom paektu dobijate osim koda za FIFU , i 14 dana gold-a kao i day one achivment + sam dobio mesec dana gold trial kada sam se ulogovao 
Stigla devojka,prelep je…smara instaliranje,al je zato graficki fenomenalan bf4…i naravno hvala xbox republici na veoma korektnoj i brzoj saradnji…
Zelio bih naruciti Xbox One ovdje u XBR Shopu pa bih moio za informacije veznae u slanje posto sam ja iz HRV i zanima menacin placanja
Neke novosti o PS4 ceni?
Na moju veliku žalost, isporuka je limitirana samo na teritoriju Srbije!
Ako bude sve ok nadam se ceni ispod 450€. Najverovatnije će biti Killzone Bundle
Killzone bundle za 450 evra? Onda još više padam u dilemu 
Isplati se doci u Srbiju kod rodbine, na kaficu, i Ps4 kupit’
Jos da je para, ehhh…
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Killzone bundle za taj kes bi definitivno bio best buy :rock:
Zahvaljujuci XBR shopu sledece nedelje mi stize Xbox One - Day one edition + Forza 5. Pa nek mi je sa srecom 
Sooo jealous, a kada će meni moja stići, tamo tek 16. decembra, pu! 
Sent from my LG-E988 using Tapatalk
Oo svaka cast druze moramo pikati preko live-a obavezno onda ![]()
Nisam napisao da mi stiže PS4, my bad! 
Sent from my LG-E988 using Tapatalk
Kad bi trebao da stigne ps4?
Aman zaman ljudi. Kad stigne ps4 odmah ce biti objavljeno. Strpite se malo.rekao ninja uskoro a znate da ninja i gandalf are never early nor late 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
Ma pitam ako neće baš uskoro ps4 da uzmem xbox one, pošto mi komp ne radi a kako znam naše servise neće skoro. Moram da igram Fifu, nisam je igrao više od nedelju dana 
Poslato sa LT30p
Trebalo bi da nam stignu sledeće nedelje! Cena još uvek nije sigurna, a stiže nam klot paket, kao i paket sa Killzone igrom.
Odlično, onda ću da sačekam 
Ako se kupi PS4 u npr: Nemackoj da li ima nekih problema da se koristi na nasem prostoru…neki region lock ili slicno?
interesuje me online igranje i kupovina igara direktno sa konzole?
da li neko nesto zna?
pozz:emoticon-0100-smile