Koliko znam nema nikakvih region lockova na konzoli, tako da možeš 
Pa nemas tu nikakve frke i ogranicenja osim sto u slucaju kvara moras da nosis nazad u nemacku.
Nikola sacekaj ps4, bice sigurno jaci fifa community kod nas. Pa da se preticemo svaki dan u club value. 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
Jel ga ti uzimas?
Uzecu nadam se vrlo uskoro, zahvaljujuci Nesi.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
Ja ću ipak preko vas (XBR) jer ovi nenormalni iz CL-a traže 70K za KZ bundle.
Vi bar imate xbr shop a mi ostali moramo po konzole preko grane 
Послато са GT-B5330
Stigao je i PS4 u XBR Shop.
Zbog silnih peripetija cena malo veća od najavljene!
480€
PlayStation 4
Toje klot varijanta kolika je cena onog sa Killzon ?
Killzone bundle je trenutno nedostupan, tj. preko ga uglavnom dobijaju preorder ljudi.
Možda tek tamo od sledeće nedelje…
Iskreno ja sam razočaran cenom još koji evro za brzu poštu ispasće 15 evra jeftinije od radnje očekivo sam ispod 450 sigurno …
Ali u radnje stiže tek posle januara, a ovde je već na stanju.
Jbg, ali uzmi u obzir da Shop ne nabavlja PS4 preko regularnog izvora, već iz Italije, pa peripetije oko toga, jbg, ako imaš boju opciju, siguran sam da bi Neša bio prezadovoljan da je čuje
Ne vjerujem da je bas “isto”. Mozda i nije toliko jeftinije, ali koliko vidim, u XBR je i najpouzdanije… Sigurno ne zelis platiti nekom drugom istu cijenu a da ne znas kakva je podrska. Kao sto je slucaj sa par nas s foruma, jer “moramo” uzeti konzolu na drugom mjestu.
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Možeš misliti kako je tek meni.
Da ne komplikujem mnogo, i ovakva cena je sa minimalnom zaradom za nas. Onima kojima se žuri i žele svoju konzolu odmah - imamo je, ali po 480€.
Ukoliko se situacija popravi i cena će ići dole.
Uvek smo se trudili da budemo konkurentni i pristupačni, pa i ovog puta. Cena nije sjajna, ali smo i dalje među najjeftinijima.
Pa to je u neku ruku normalna cijena… Kod nas u CG recimo nece biti nista ispod 500 e
KOD nas crnogoraca ce biti i skuplhe od 680€
Sent from my alcatel ot-995
Using tapa talk sada besplatno 
Jutros mi je stigao PS4, kupljen preko Xbox shopa. Svaka pohvala za shop… konzola je sjajna 
PREKIDAMO PROGRAM ZBOG NAJNOVIJIH VESTI!!!
Od danas, pa sve u narednih nekoliko dana, primaćemo pre-order za PS4 konzole.
Cena će biti oko 290€-300€ i količine su ograničene!
Sve zainteresovane molim da se jave na PM ili na mail: [email protected]
Potrebno je da ostavite sledeće podatke:
ime i prezime:
puna adresa:
broj telefona:
E i da.
U pitanju je standardni paket, koji podrazumeva hdd od 500GB, jedan joypad, sve potrebne kablove i napajanje.
Garancija je godinu dana.
Brutality ![]()