Xbox Live Gold pitanje

Pozdrav igraci video igara, ja sam nov ovde i jos se privikavam pa se nadam da sam pogodio ovaj topic. Uzgred ovo mi je prvi forum koji koristim. Nego ono zbog cega sam dosao. Kupio sam xbox one s nedavno i dobio sam 3 meseca game pass i isto toliko live gold pa me zanima, igre koje live gold nudi za dzabe mesecno da li mi ostaju na nalogu za trajno. Za game pass kontam da ne ali za gold nisam siguran. Moje znanje za.konzole je jadno jer sam bio pc igrac 8 god tako da ocekujte da vas smaram malo ovde. Sorry i pozz.

Ne ostaju, mozes ih igrati samo dok traje pretplata. To je upravo i poenta svih pretplata tog tipa da te nateraju na produzavanje. Jedino ostaju X360 igre.

1 Like

Pozdrav, dobro doĆĄao!

Igre koje dobijaĆĄ uz Xbox Live Gold ili pod nazivom Games with Gold (GWG) svakog meseca moraĆĄ prvo da “kupiơ” ili dok imaĆĄ Xbox Live Gold ispiĆĄe ti “Get for Free”. Kada ih “pazariơ” moĆŸeĆĄ da ih instaliraĆĄ i igraĆĄ. One će ti biti dostupne sve dok imaĆĄ Gold pretplatu. Čak ako i par meseci ne plaćaĆĄ i posle ponovo uplatiĆĄ Gold, igre će ti biti dostupne.

I ne zaboravi da ti Gold treba i za online igranje. Generalno za 30$ godisnje isplati se.

Vazi hvala vam momcovi. Jos samo da pitam jel moguce kupiti ovde na sajtu live gold ili game pass.

I da zaboravio sam da sam imao jos jednu dilemu. Free igre na xbox poput warframe ,fortnite, wot itd. Da li mi i za njih treba live gold?

Bilo koji oblik online multiplayera zahteva Xbox Live Gold, bile u pitanju full ili f2p igre.
MoĆŸda se u budućnosti promeni neĆĄto na tom planu, ali za sada je tako.

Vazi, hvala vam mnogo.

Danas ti je poslednji dan akcije na xboxu, imas da kupis gold godinu dana za 40$ ja mislim i 3 meseca game passa za 10$.

1 Like

Jel sigurno da se poveze racun sa microsoft nalogom tj kartica. Nece da mi skidaju nesto?

1 Like

To ako ti uspe, nazalost smatraj se srecnikom jer odavde uglavnom ne prihvataju kartice. Ja sam resenje nasao u gift karticama, platis 40$ recimo dobijes kod koji ukucas na xboxu od 40$ da potrosis.

Generalno nemaju oni sta da ti skidaju ali su i gold i game pass subscription-i tako da ces morati da iskljucis automatsko obnavljanje.

Brate, odeơ na G2A i kod od 50 dolara platiơ 35-40 dolara, u startu si uơtedeo
 Mnogo bolja verzija nego da plaćaơ karticom

Uplacuje se uplatnicom ili?

Ne, karticom ili paypalom.

Ovde pogledaj ako hoćeơ da kupiơ od nas putem uplatnice:

Meni je intezina kartica proơla bez problema
 Kupio Gold 3 meseca i game pass bez problema


1 Like

Vezano za Live Gold.
Na cdkeys ima brazilski Live Gold za 23 EUR.
Na jednom drugom sajtu sam nasao ovo:

1.) Download & install the following VPN trial software on your phone / pc / mac > Brazilian VPN - get an IP address in Brazil or Brazil VPN: Get a Brazil IP address & watch Brazilian content
2.) Select your location as Brazil (using Brazil ip) and click connect
3.) Visit the Xbox.com website in incognito mode on your browser and login using your Xbox Live details
4.) Redeem the code!

Da li je probao neko na US ili UK nalogu? Radi li?

Svaki kod koji se aktivira piĆĄe u kojim drĆŸavama vaĆŸi
 Predpostavljam da ako nije podeĆĄeno na brazilski store, da nece raditi


Mislim da za Gold nema viơe region lock


Da, ne bi trebalo, svi kodovi su World Wide, ALI uvek ima neka region specific situacija kada se kodovi prodaju za manje pare i onda vaĆŸi redeem samo u regionu za koji su izdati. Jednom sam uzeo Live za US only accounts i nije hteo da prođe sve dok ga nisam direktno uneo kroz VPN na https://redeem.microsoft.com/. Uglavnom, cela stvar radi, samo moĆŸe biti gimnastika.

nisam siguran ni koliko su bezbedne te VPN aktivacije od buduceg bana i koliko se isplati za usredu od 10e? Mozda ipak da, pogotovu ako oces da redeemujes nekoliko kodova (maximum je 3 godine cini mi se).