Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

U najmanju ruku 1din=5ARS. Ipak smo mi Ekonomski tigar😂

2 Likes

Treba jedan update u prvom postu da se stavi.

Nalog moze biti na bilo kojoj regiji, ako je konzola na argentina regiji, prolaze standardno uplate u pezosima. Konkretno ja na usa nalogu kupujem igre u pezosima. Da sam znao ne bih kupovao na arg nalogu nego bi sve lepo kupio na mom nalogu :slightly_smiling_face:

Zao mi sada sto razne stvari nemam na cod mw2 jer su vezane za nalog kada kupis vault edition.

2 Likes

Auh ovo moram da probam. :open_mouth:

1 Like

Radi sve tako ja kupujem sad

6 Likes

Što smo giftovali svo ovo vrijeme? :joy:

2 Likes

Lepo sklonili ljudi gift da mozemo ovako da kupujemo direktno na nalog :joy:

4 Likes

Potvrđujem da odlično radi direktna kupovina. Živela Argentina!

Lepo se pazarilo prethodnih dana, kad preračunam za 50E sam uzeo igara, koje bi na USA regionu izašle lagano 150E.

3 Likes

A duše od ljudi :joy:
Ja se ovih dana nakupovao svega i svačega al ko će pisati sad :sweat_smile:

1 Like

Ja vec godinu dana kupujem direktno na svoj nalog mada mi je i nalog i konzola podesen na argentinu. Kupio par puta sa gift-om, bilo mi previse cimanja i probao direktno i nastavio.

1 Like

Jer nije radilo kad smo izmislili ovo.

Radile su 2-3 direktne kupovine pa ti onda blokira karticu.
A za gift je radilo, e sad sta se u medjuvremenu promenilo ne znam nisam kupovao sa Arg nista pola godine.

2 Likes

Upravo tako, radilo sve kao i sada pa prestalo, onda gift plus arg vpn radio posao, a sada opet direkt sa naloga.
Čak mi je ranije radila samo master kartica i sa giftovanjem, visa nikako, sada obe ferceraju.
Visa više jer je jeftinije a i ženina je :grin:

5 Likes

Pretpostavljam da bi sad radilo direktno i ako stavim konzolu na Turski region. Ustvari nam je MS olakšao kupovinu, bez VPNa i ostalih gluposti. :grin:

1 Like

Radi direktno turska naravno, isto kao i argentina.

1 Like

Meni se kurs ne uklapa, umesto da skine 920din, skinuto 520din,probano sa vise igara uvek skida dosta manje ?

A koji kurs, pezosa? sa kojom karticom? daj vise (vize) detalja

1 Like

Da pezosa ,ja ga racunam 100pezosa 63din tako mi bar pokazuje na netu, visa internet kartica

1 Like

Šteta. Pa kako si podneo to što ti je skinuto manje nego što si ti mislio da će biti skinuto? Pošalji mail banci, žali se :joy:

1 ARS = 0.37 din na Visa exchange sajtu, batali šta kaže Google.
Edit, ipak je manje :grin:

E pa nije, evo postavljali su gore.

Zvanican kurs jeste taj sto si rekao, kad odes na bilo koji online currency konverter (ja koristim XE), ali Visa calculator racuna 1 RSD = 2.85 ARG. Zato ti je skoro duplo nize ono sto ti Visa skine sa kartice.

Ne znam sta to tacno racuna Visa (to je neki paralelni, street kurs…) i zasto, ali onda idem i ja da podesim arg, razvezem master/turska kombo i postavim visu…

Mada ne znam ni sta bih kupovao, ne treba mi nista.

Prosledio Sam informaciju da bi ljudi znali ,a ne da bi se hvalio kako Sam proso jeftinije .