U najmanju ruku 1din=5ARS. Ipak smo mi Ekonomski tigar😂
Treba jedan update u prvom postu da se stavi.
Nalog moze biti na bilo kojoj regiji, ako je konzola na argentina regiji, prolaze standardno uplate u pezosima. Konkretno ja na usa nalogu kupujem igre u pezosima. Da sam znao ne bih kupovao na arg nalogu nego bi sve lepo kupio na mom nalogu
Zao mi sada sto razne stvari nemam na cod mw2 jer su vezane za nalog kada kupis vault edition.
Auh ovo moram da probam.
Radi sve tako ja kupujem sad
Što smo giftovali svo ovo vrijeme?
Lepo sklonili ljudi gift da mozemo ovako da kupujemo direktno na nalog
Potvrđujem da odlično radi direktna kupovina. Živela Argentina!
Lepo se pazarilo prethodnih dana, kad preračunam za 50E sam uzeo igara, koje bi na USA regionu izašle lagano 150E.
A duše od ljudi
Ja se ovih dana nakupovao svega i svačega al ko će pisati sad
Ja vec godinu dana kupujem direktno na svoj nalog mada mi je i nalog i konzola podesen na argentinu. Kupio par puta sa gift-om, bilo mi previse cimanja i probao direktno i nastavio.
Jer nije radilo kad smo izmislili ovo.
Radile su 2-3 direktne kupovine pa ti onda blokira karticu.
A za gift je radilo, e sad sta se u medjuvremenu promenilo ne znam nisam kupovao sa Arg nista pola godine.
Upravo tako, radilo sve kao i sada pa prestalo, onda gift plus arg vpn radio posao, a sada opet direkt sa naloga.
Čak mi je ranije radila samo master kartica i sa giftovanjem, visa nikako, sada obe ferceraju.
Visa više jer je jeftinije a i ženina je
Pretpostavljam da bi sad radilo direktno i ako stavim konzolu na Turski region. Ustvari nam je MS olakšao kupovinu, bez VPNa i ostalih gluposti.
Radi direktno turska naravno, isto kao i argentina.
Meni se kurs ne uklapa, umesto da skine 920din, skinuto 520din,probano sa vise igara uvek skida dosta manje ?
A koji kurs, pezosa? sa kojom karticom? daj vise (vize) detalja
Da pezosa ,ja ga racunam 100pezosa 63din tako mi bar pokazuje na netu, visa internet kartica
Šteta. Pa kako si podneo to što ti je skinuto manje nego što si ti mislio da će biti skinuto? Pošalji mail banci, žali se
E pa nije, evo postavljali su gore.
Zvanican kurs jeste taj sto si rekao, kad odes na bilo koji online currency konverter (ja koristim XE), ali Visa calculator racuna 1 RSD = 2.85 ARG. Zato ti je skoro duplo nize ono sto ti Visa skine sa kartice.
Ne znam sta to tacno racuna Visa (to je neki paralelni, street kurs…) i zasto, ali onda idem i ja da podesim arg, razvezem master/turska kombo i postavim visu…
Mada ne znam ni sta bih kupovao, ne treba mi nista.
Prosledio Sam informaciju da bi ljudi znali ,a ne da bi se hvalio kako Sam proso jeftinije .