Da, a mi smo dopunili sa objasnjenjem, zasto je to tako, jer si naveo da te to zbunjuje.
Stevo, da si procitao par postova iznad kao sto ocigledno nisi, video bi da ljudi vec par dana unazad znaju za to i pisu o tome da je Visa kartica dosta povoljnija nego Master iz nekog razloga. Moj post je bio sarkastican
Moja greska nisam pazio na casu jbg😃
evo uprego sam @djomla43 da mi pazari neke igre jer su sve moje kartice MasterCard
5e visa prepaid u NLB i ne cimaš nikog
Što bi rekli "to ti je završeno"
Znaš koliko igrica može za 5€ na sniženju
10ak minimalno
Bolje 10 igrica nego da “baci” pare za karticu kad već možemo on i ja 'vako da završimo.
Jel ima neka dobra duša sa Visa karticom da mi pazari Elden Ring, a ja mu prebacujem kintu na račun?
Će rešimo
Da giftuje?
Teško da gift prolazi
Pa tu je ime moje da pazari umesto mene. I onako ima pristup mom nalogu. Ja mu samo uredno posle prebacim novac na tekuci racun i svi srecni i zadovoljni. Em ja kupio igre, em ih on ima za dz. Kada bolje razmislim, @djomla43 dodjes mi pola novca
Znači “grebe” se za igra od tebe onda moj dobronamerni savjet za visu od 5e povlačim.Nisam znao pozadinu priče
Od prvog dana od kada je uzeo Series X mi bacio kao neku foru tipa, ime daj nalog da igram nesto dok se ne snadjem. Eto snasao se covek za sva vremena salim se, doba je djoMla brat
Veliko hvala @djomla43
Nista od hvala, nego uplati novac + 120 dinara da ima za kraci bez mleka
Će ti dam ako budem hteo neku da igram
A ne, ne, nije tako bilo, imam i poruke kao dokaz
Bilo je "dacu ti ja nalog, imas na njemu CP pa igraj"
@MikiBanter nema na čemu