Kada pokušam dodati novu adresu na microsoft nalogu traži me broj mobitela. Je li prolaze domaći brojevi ili mora neki izmišljeni argentinski? Može li se izbjeći unos broja?
Ja sam dodao BiH broj bez problema
Skupo mi je. Kada padne ispod 1000 dinara uzecu
I je li sad na konzoli brišem taj payment method sa starom adresu ili dodajem novi?
Kad pravim nalog tad mi je tražilo broj telefona,nisam kasnije dodavao
Pa to se oduvek znalo, poenta priče je da li ostaje ista valuta pri naplati ili ne. Ali ja mislim da ostaje jer to mora negde da stoji kao rezervisano za naplatu u trenu kupovine. Nisu oni ludi da se kockaju da li će valuta opasti u međuvremenu i ljudi jeftinije plaćati igru kad dođe do naplate. Videću sad u januaru za Dead Space.
To mozes jedino znati ako se pezos drasticno promeni
Evo i ja sa sveže vise se nakupovao za 30e
Videcemo svakako, poslao bih ja mail suportu lagano ali ne bih da mi uzimaju nalog pod mikroskop. Mozda ako napravim novi nalog pa ih pitam za tu specificnu situaciju kako funkcionise. Ali ja mislim da je to reseno odmah kad se uradi preorder.
Salji mail al pitaj za dolar kao da kupuješ na US recimo
Sa fake naloga obavezno
@jahalang0112 da li je sirotiLJa iz Luksemburga uspela da poveze Visu srpsku karticu? @xX8Lampard8Xx
Kvalitetan shoping je pao. Kupovina uvek neutralise akumuliran stres na poslu.
Kakvo otkrovenje ova bagatela kupovina. Toliko mi se dopala kampanja u Cold War da cu verovatno uzeti ovaj zadnji Warfare 2. Ali idemo redom sledeci je Vanguard
Blago povecanje pezosa sa 2,66 za jedan dinar na 2,68. Vraca se polako
Ja vidim ovde da pezos slabi u odnosu na dinar, ili nesto ne kapiram?
U pravu si. Ali ostaje da vidimo sta ce biti