Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Tebi treba opcija add all to chart :grin:

3 Likes

Oprobao i ja soping u Argentini. Uspeo iz prve, hvala jos jednom svima. Uzeo Valhallu za 1400din.

1 Like

Da li ja nesto lose vidim ili farcry anthology bundle kosta 3.149 i sadrzi farcry 3,4,5 i 6? Dakle manje kostaju sve igre zajedno nego samo farcry 6 na popustu.

https://www.xbox.com/es-ar/games/store/paquete-far-cry-anthology/9nkpwb4j476x

1 Like

Tako piše, ima nekada tih nebuloznih ponuda.

1 Like

Zanimjlivo zaista :grin: inace metro kod kasni evo vec sat vremena :joy:

1 Like

Mozes da ga nadjes na nalogu koji salje u onom delu orders/payments

1 Like

Znam, nego kupio, izasao do grada , na telefonu je vpn i reedem stranica spremna, mrzi me da trazim arg nalog sad po telefonu :grin: ali to je izgleda jedino resenje :slightly_smiling_face:

1 Like

Vidi na mail, mozda je tamo stiglo :slight_smile:

Stiglo. Sve reseno :blush:

1 Like

Pozdrav društvo, uzeh i ja Xbox series X konačno.
Napravio sam novi Xbox nalog na telefonu podesio konzolu na ARG, imam njihove cene. Logujem se na taj novi ARG nalog.
E sad nađem igru biram buy as a gift i ne reaguje kad kliknem na “choose from your friends list”, mogu jedino mail da kucam, ne znam jel tako može uopšte?
Dodao sam sebe kao prijatelja sa main naloga online sam.
Konkretno probao sam Witcher 3 i neće.
Šta bi to mogao biti problem?
Karticu nisam jos dodavao.

1 Like

Dodaj taj main nalog kao prijatelja na tom arg nalogu i to je to. “Sprijatelji” naloge :slightly_smiling_face: nisi dodao, prihvatio… oba naloga treba da budu na konzoli.

To se i meni povremeno dešava iako su oba naloga prijatelji i oba su ulogovani na konzoli, nekad mogu da biram sa liste prijatelja a nekada se ne dešava ništa kada idem da odaberem sa liste već moram da šaljem gift na mail ali i tada redeem radi normalno samo što moram da odem u inbox mail-a, otvorim poruku gde ispod koda stoji redeem i to je to (logovanje na nalog i redeem radim preko telefona i vpn-a).

Ista situacija i kod mene. Desilo se dva-tri puta od avgusta. Ali preko maila sve bilo ok, i situacija sa frend listom se onda vrati u “normalu” za 7-10 dana.

1 Like

Ono kad vidis da igra kosta 149 din a ti si je kupio za 420 a realno kosta 20$ ali ti bude zao :joy::joy:

10 Likes

Sikeracija na max,bude ti krivo što si platio par eura više :wink:

1 Like

Planiram da kupim ovih dana Xbox series X,jel GPU pokriva da mogu sve igre da igram online,kao sto je kod sonija ps plus?Fifa,nba,cod,battelfield sve to igram online,ili moram da imam Xbox live pretplatu za online?

Jel ima mozda negde po povoljnoj ceni GPU,na ARG ili nekoj drugoj regiji?I GPU ne moze da ide kao gift?

Kupujes S/X a trazis povoljnije od Argentine? :joy: really bro?

Da, ne moze gift.

Има повољније.

Pa citao sam da je za GPU Indija najpovoljnija?