Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Isto sve cekam dan da se snizi…

2 Likes

Rade turci vec neko vreme. Samo su cene otisle u nebo.

zavisi sta. evo nova don’t nod igra. lost records bloom & rage je samo 10 jura na turskom storu (378.00 ₺) dok je na americkom store-u $36. to je 73% jeftinije. igra je izasla danas btw

2 Likes

Hehe takođe i ja čekam da dođe makar na 3000 ili manje i kupujem :grin:

1 Like

Dobro me podseti za tu igru, skroz sam zaboravio na nju :ok_hand: Probaću sutra da prebacim regiju ali sumnjam da će hteti da prođe kupovina. Nema pravila u mom slučaju. Meni je normalno radila kupovina posle tog datuma, pa odjednom nije pa sam se vratio na US jer mi tamo radi. Pa sam posle nekog vremena opet otišao na Tursku i radilo je neko vreme pa sad opet ne radi i opet se vratio na US. :joy:

1 Like

ajd srecno

1 Like

Evo meni prošla kupovina Lost Records kod turaka.

1 Like

Pa prolazi vec duze vreme :smirk:

Znam da prolazi, čisto da mu potvrdim pošto nije siguran.

1 Like

U ovom trenutku sve radi, jedino još niko nije pokušao Argentinu posle toliko vremena možda se iznenadimo :smirk:

Prošla Turska i kod mene, kupio neke silne indie naslove koje sam imao u wishlist i Lost Records. :metal: Sad je pitanje dokle će da mi prolazi kupovina, cenim dve nedelje. :joy:

:roll_eyes: pokusaj :roll_eyes::rofl:

1 Like

Bet.

ne znam da li vredi, gamepass skuplji nego turci

evo probah neku igru od 300 ARS, ne mere

Sve dok se ne promeni naslov teme i dodaju zemlje ljudi ce i dalje pokusavati argentinu koja je :headstone: odavno :blush:

1 Like

ma znala sam ja da nece to je vise bilo tipa challenge accepted posto je @Randjel bio u fazonu niko Arg da proba xD

2 Likes

Paa tako nekako :face_with_peeking_eye: a što se tiče cene stvarno otišla u nebo (za razliku od ranije) pojma nisam imao, odavno nisam pogledao cene na taj store :sweat_smile:

1 Like

Pala turska lira za 8 para

1 Like

Ništa dok ne stigne na 2 din :laughing:

1 Like

:thinking:

1 Like