Za pojedine stvari jeste, naročito za novije naslove sad sve zavisi šta tebe konkretno zanima
Konkretno Kingdom Come: Deliverance 2,a i imam naviku da pogledam tako sta ima na popustu pa da pazarim da je odigram nekad.
Dajte neko poređenje cena da vidimo da li će opet velika seoba srba
KCD 2
na turskom storu 1749 lira ~ 47€
na čileanskom storeu 62599 pesosa ~ 62,60€
Pfff,nista onda hahaha.
Ponadah se za dzabe
Epa to je kao što sam rekao zavisi šta gledaš za nešto je dobro za nešto ne
Na primer star wars, AC, COD, Resident evil, Doom, Split fiction, FC25, Monster hunter sve te franšize su povoljnije preko Čile
Dok recimo Starfield, Warhammer, Sniper elite, Stalker, Indiana Jones to je dosta povoljnije kod Turaka
A neke cene su čak identične
Sad sam bas izlistao store,iskreno nista specijalno,tu je kao i Turska.
Epa džaba nema ali može da se naleti na neku razliku 8-15€ maksimalno, a uglavnom ove koje sam naveo se više-manje za toliko razlikuju
Argentina je bila samo jedna ostalo su nijanse
Nikad prežaljena
50e 100igara to je bila krađa
Hahahaha dobro da,iskreno bas kradja
ne znam da li je old news ali meni opet rade turci!
Kod mene nije ni prestalo
kod mene je bilo jedno vreme ono kao da region nije u redu ono kad su krenuli da “brane” pa kad je dosta ljudi odavde preslo na cile
Meni zadnji put nije radilo pa se vratio na US. Pre nekih dve nedelje otprilike.
Kroz dve nedelje sam bas kupovap na turskom store-u , evo i danas sam uzeo neke sitnice tako da radi barem za mene , probaj ponovo.
Nisam znao da je bilo problema,ja nisam nešto mnogo kupovao ali gpu uredno skida
meni nije radilo dok je onaj haos bio oko famoznog datuma zaboravila sam koji kad je bila opsta panika dal ce banovati ljude, oduzimati igre, itd. odtad do danas nisam pokusavala, ali sad radi tr store.
dve igre, fortnite crew i cak su mi prihvatili refund trece (nije mi se svidela)
tako da radi
Ja cekam mesecima Space Marine 2 ali i na popustu je previsoka cena za tu igru. Nadam se da ce pasti na 3000 din