Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Pa moguce da ce probati da povuku novac, a ako ne budes imao, mogu da ti oduzmu licencu za igru ili u najgorem slucaju soft-ban, koji je resiv kontaktiranjem.

Mozda najbolje da prebacis malo novca na taj racun :sweat_smile:

Pa prebacicu onda nesto novca na karticu pa kako bude bude.

Update situacije, upravo su mi skinuli ostatak novca sa kartice, nekih 100 din. verovatno ce mi ostatak skinuti kad budem uplatio.

Drugari, pre 3 dana sam kupio Suicide squad deluxe za 350 dinara preko Turske. Od jutros ne mogu da kupim nijednu igru, ne učitava mi cene u store i ne mogu doći do korpe. Nemam nikakav ban. Ovo mi se već jednom desilo kad sam hteo da koristim Čile, nisam mogao.

Baš mi bude krivo kad neko ima neki problem a niko ne zna rešenje, a čovek pitao i nada se odgovoru, voleo bih da pomognem ali nemam rešenja za to niti ga znam. Znam samo kako bi mi bilo na tvom mestu tupeći mozak šta je upitanju i kako da se reši stvar :face_with_diagonal_mouth:

1 Like

Zaboravih da odgovorim, a htio sam. :grin:

@holocen Očisti cache na konzoli pa vidi šta će se desiti. Kod mene sve radi uredno, znači do tebe je nešto. :man_shrugging:

3 Likes

Pravi savet, posle brisanja Xbox 360 local storage sve uredno radi. Uopšte nisam znao za ovu opciju. Hvala

4 Likes

pozz ukratko sta radi od država, zadnji put kad sam kupovao preko xbox radila je argentina, od tad nisam koristio xbox. Neki savet gde kupiti GPU i slično

turska za gpu oko 8.5e starije igre jeftinije a nove igre usa

1 Like

U poslednje vreme nece da mi prolazi kupovina ni sa jednog uredjaja,niti sa VPN…izbacuje onu gresku change region.Zna li neko resenje?hvala

Novi nalog

1 Like

Да се надовежем сад на то. Другар покушао да купи уфц картицом, није хтело, покаже ону грешку да се промени регион продавнице, пробали на новом налогу, исто. Реко дај онда допунама да пробамо. Напуним налог лирама, упалим впн, ма јок, иста прича, и сад је налог флегован као што се пре дешавало (подешен наравно на Турску, турска адреса, турски впн).