Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Ee bolje neko drugo mesto izaberi , brate previse je brdovito. Uff vratio bih se samo tamo zbog kazandibija …

Moze li nesto bolje od Kusadasija? ustedeli smo dosta na igrama. Ja pogotovo :rofl:

1 Like

Brt, tebi su plaćali da igraš igrice :grin:

1 Like

Idemo bre u Arg krajem godine kad sve igre izađu, pokupimo sve đuture, uzmemo jedno 15 ajfona da preprodajemo malo, proslavimo novu godinu, dođemo nazad za Božić na riblju čorbu, vire tri ajfona iz džepa. :joy:

2 Likes

Dragi članovi!

Žao mi je što me gnjavim!
Pišem iz druge zemlje, ali vidio sam da se ti brineš.
Oprostite ako pišem pogrešno, koristim prevoditelja.
Imam problem u nastavku:
Imam svoj račun u brazilskoj regiji. Do sada, bez VPN -a i bilo koje druge pomoći, prenio sam svoj račun brazilskim dolarima i tako sam kupio igre.
Sada ukazuje na pogrešan problem u regiji.
Pokušao sam kupovati, dati ga putem brazilskog VP -a, ali nisam ga dopustio.
Što mogu učiniti? Još uvijek imam nekoliko brazilskih dolara u ladici. Ne želim da ga izgubite!
Molim vas, pomozite!

1 Like

Dragi putniče kroz brazilske dolare!

Nema potrebe za isprikom, prevoditelj je tvoj saveznik! Svi smo mi nekad putovali kroz regije bez VPN-a, poput kauboja interneta. Tvoj problem sa regijama je poput onog kad pokušaš kupiti kavu s krivom valutom u kafiću na Marsu – sve je na mjestu osim regije.

Dakle, opcija broj 1: nabaviš VPN, a ako to ne uspije, možda je tvoj račun postao pravi svjetski putnik i zaboravio gdje mu je dom. Ili opcija broj 2: napraviš mali oltar za te brazilske dolare, jer kad ih izgubiš u digitalnoj džungli, to je pravi Indiana Jones moment.

Samo polako, možda će regije jednog dana opet biti ujedinjene u miru i harmoniji… ili barem u nekoj igri.

Puno sreće u tom lovu na blago!

6 Likes

Ladno smo otišli global :smiley:

3 Likes

Hvala na pomoći i utješnim riječima :grin:. Pokušat ću ponovo koristeći VPN.
Istina je, pokušao sam nekoliko puta.
Nikad prije nisam bio religiozan i ne želim sada donirati :grin:

1 Like

Koju si vpn aplikaciju koristio?

vpn.lat nema Indiju, a ovih par što sam probao su bile baš loše, nisam mogao reedem code stranicu da otvorim

FREE Vpn, tako se zove baš. Ima neki ljubičasti jednorog, tako nešto izgleda. Odgledaš 4 reklame i imaš pola sata free vpn-a. Što više reklama odgledaš, više vremena imaš.

Ova :joy:

Nju sam i probao, nema boga da otvori. :frowning:

Koja opcija da se plaća je najbolja, da ima puno podržanih zemalja a da ne košta bubreg i po?

Na kraju sam uzeo nord, subovao se, ima 7 dana free trial, posle toga ide neka paprena naplata,.Samo da rešim GPU i da se unsub-ujem.

Kod mene je prošlo iz prve sve normalno :thinking: Bilo je za nijansu sporiji net ali ništa spec. Koristio sam mobilni internet, nisam bio nakačen na wi fi. Kad god koristim vpn uvek koristim net sa telefona.

Кад сам другару узео 1 месец гпу индијски код, било је повуци-потегни да активирам, зезао се и преко фона и преко компа док нисам успео, ал кад сам његовом брату купио вбаксе, узео сам их преко гифт картице која је за амерички регион, упалио сам впн и прошло је за две секунде. Кад су те леве државе у питању (а не главне попут УК, САД), иде мало теже, али је изводљиво, само треба живаца

Ovo preko norda baš lagano, nisam ni osetio da je nešto sporo, sve iz prve, sve na keca, valjda zato i drži visoku cenu

Već dva dana ne prolazi naplata za turski gpu,vjerovatno to znači kraj,šta je sledeće povoljno osim čilea
Edit:iz nekog razloga nije prolazila mc stavio visu i prošlo bez problema Hvala na savjetima svakako

1 Like

Sivo trziste jedino povoljnije …

Redeem kodovi, 3m ima ispod 20€.
Ili India Core>GPU.

Ako se sa Turskog regiona prebacim na US, da li ću moći da kupujem igre i da li i tako rizikujem da budem blokiran?