Nisu moji saveti, to sam ovde pokupio kad sam došao
@padawan oduvek je tako skidalo, region na kom je započeta pretplata sledeće idu u toj valuti, nebitno na kom je regionu konzola.
Ms account ti je USA ili si pravio novi na indiju,i store na konzoi ti je Indija?VPN si stavljao ip za indiju ili usa?
@djomla43 za Argentinu je prestala pretplata pa sam ocekivao da se isto desi i sa Turskom.
ARG plaćanja nije zavrnuo MS.
nego ko je? Boris Tadic?
Argentinska centralna banka
aaa pa oni nemaju Tabakovicku
Novi iPhone si u Argentini, za vreme onog nenormalnog pada, mogao da kupis sa srpskim MC karticama za manje od 100e
Misliš visa,mc je imao lošiji kurs po nas
MC je u jednom trenutku bio cak i povoljniji od Vise… ako se ne varam?
Ja se sjećam duplo je razlika u korist visa
A karta do Argentine?
Visa je imala bolji kurs, zato su prvo nju ukinuli, posIe je samo MC prolazio.
Mogli smo svi po gajbu duzmemo pa da emigriramo kog Mesija
Jel ti nalog indijski ili kako?
Nije, sve mi je na US. Regiju naloga nikad nisam menjao niti hteo da čačkam, samo regiju konzole na Arg, pa posle na Tur, i posle vratio na US i to je to. Sve mi je na US sada da tako kažem, a nalog je na US od kad sam ga napravio još.
Dokle god sve radiš sa telefona uz vpn, nebitno je koja je regija naloga. Samo je bitno vpn da se poklapa sa regiom koda.
Pa da, ali ti pamtiš te stvari, ja ću za godinu dana opet da zaboravim sve
Zanimljivo. Majstori smo da pronadjemo loophole
Ma jasno mi je to sve samo su negdje bili rekli da će kažnjavati te kodove sa vpnom koji se ne poklapanju sa nalogom, zato pitam.
Ako te opale po ušima javi.
Javiće svima
Btw, i dalje stojim iza toga da se bespotrebno digla prašina oko cele priče.
Sad kažem Đomli, sljedeće ljeto da uplatimo svi na forumu neki all inclusive u Kušadasiju, dobijemo popust na količinu. Svako ponese svoju konzolu, ukopčamo ih čim uđemo u sobe, pokupujemo sve što izađe u međuvremenu.
Isplati se.
Pride možemo da se umrežimo u lanu ispikamo tih sedam dana neki fortnite, roblox, nešto…