Samo store region na konzoli prebaci na U.S. i trebalo bi da sve bude u redu.
Izgleda da su bile lažne uzbune da će se deliti banane od 30. og.
Cao, meni je danas uspjesno prosla kupovina GP na Turskom nalogu, da li se mogu kupovati igrice i dalje ili je taj dio ukinut? Hvala.
Probaj pa nam reci.
Ocu kad sacekam EA FC da je na popustu
Sasvim moguce da ce da ti radi.
Ja nisam mesecima kupovao, dok su ovde ljudi sve i svasta kupovali, i idalje mi sve funkcionise… samo je pitanje vremena.
Ne radi ni tebi samo nisi ništa mjesecima kupovao.
Sumnjam da će biti skoro , igra je izašla tek nedavno. Bolje uzeti kod za nekih 40-ak EUR , jer i da bude popust za black friday sumnjam da će biti bolji deal od toga.
Uzmi radi probe neku igru , ima ih za 20 rsd , neće da škodi , mada ako game pass kupovina radi , ne znam zašto ne bi i kupovina igara.
Moj kolumbijski nalog radi, prolazi kartica i sve, jedino sam primjetio da nema giftovanja.
Na američkom nalogu/storu može sve, kartica, kodovi, store kredit, paypal, gift, čekovi iz Dafiment banke…
Bukvalno nam je MS rekao nije da ne želimo da trošite vaše pare nego treba da trošite više para.
Na kom sajtu, a da je siguran se moze naci za tu cijenu? I ako tipa prebacim na US konzolu i prebacim na US nalog, mogu da ukucam kod normalno (ako kupim kod za us nalog) ili moram preko VPN?
Koliko znam samo normalno mozes da upisujes Global odnosno Worldwide kodove , sve ostalo (kodovi vezani za regione) radis preko vpn-a.
Gamivo
Mora VPN, ili preko telefona ili preko kompjutera. Nikako preko konzole.
Nisam palio Xbox jedno mesec dana, ostao mi na turskom stori i reko aj da probam čisto bezveze, vidim ima neki deal za Mafia: Trilogy i ladno prošla kupovina
Meni skida gpu a nisam probao igre da kupim
Pretplate su radile, kupovina ne.
Probajte opet da kupite nešto. Dešava se da prođe samo prva kupovina, i druga prc…
Kupio djetetu masu hiljada coina za Stumble Guys za nešto sitno lira, opet sam omiljeni roditelj u porodici.
Bilo bi dobro ako su patchovali ove zemlje koje imaju svoj store a ostavili nas, jer da se ne lažemo nije ova frtutma bila zbog nas nego zbog Amera i sličnih…
Ne ruši nam sneška