Xbox aplikacija na telefonima je sada spojena sa gamepass-om samo trebate da azurirate aplikaciju. Ne toliko bitna stvar , al eto nesto sto nije na nasu stetu hehe. I aplikacija automatski prebaci na lokaciji Srbija tako da u podesavanjima treba da se vrati na US ili ko je gde vec…
Neka hvala. Lay low
Nije kao da ti se app nece sama azurirati
Au jbt nema me par dana, dokopam se konzole, probam da kupim igru, ne može, dodjem ovde da vidim šta se dešava a ono banapokalipsa… Uglavnom, ranije sam uzimao pteko turske i kad sam promenio karticu nije više moglo. Probam Arg prošle god. i isto neće, pre 20 dana promenim sa Arg na Tur, i može, kupim SC6, i reko kad ugrabim vremena da ispraznim wishlist, kad ono medjutim…
E sad, ban još uvek nemam a po ostalim komentarima sam ga očekivao, a greota acc star skoro 15 godina😅 Ako se dobije block, jel može nekako da se vrati acc?
Xbox ovih dana
Kupujem xbox konzole ponude u pm
Обзиром да ти стоји Емигрант поред имена, неће ти тешко пасти да пређеш на неки други регион, јер од Турске смо се одрекли хахаха
Hahaha, dok čike iz MC ne iskuliraju sa banovima stajem sa emigracijama ne diram ništa, bar dok ne istekne game pass, koliko vidim sada je samo allkeys i slični sigurna solucija.
Zapravo niko nije dobio ban koliko znam, ali svi smo se prebacili na US i okolne tako da eto…
Jel menjao neko region konzole u poslednjih 2-3 dana?
Čuš u poslednja 2~3 dana, menjao u 2 sata 3 puta
Ne verujem da ih je briga vise za regione izuzev turske i arg…
Ja i dalje držim pretplate preko TUR, s tim da gledam što pre sa završim Outlaws, jer mi je Ubi+ naplata 8-og, a ne bih baš da iskušavam sreću sa Microsoftom.
Al što je najgore skida novac i nakon što su blokirali kartice za kupovinu igara.
Ja ne znam okle panika, samo su ubili TR kao nekad ARG i to je to. Čak sam probao kupovinu na TR nakon tog famoznog 30.09., ne ide. Verovatno će da zakrpe i pretplate koje idu u nekom momentu.
Znači za svaki slučaj da prebacim na bilo koji region i na konzoli i na MC acc, samo da nije TR i ARG? Zar nije za jedno od ta dva bila fora da sme da se manja tek nakon 3 meseca od predhodne promene
Dovoljno je samo store konzole da prebacis , al kako oces. Uglavnom i da ti na acc stoji Srbija svakako ne gledaju to. Kupovina ne radi samo za ta 3 refigiona , svi ostali rade normalno kao i kljucevi preko vpn-a.
Али за кључ мораш да промениш регион налога
bukv sem sto ja msm da meni stoji slovakia. ali dok god ti je nalog “normalan” region zabole ih “ono”. samo krpe jeftine regione.
iskr se nadajte da zakrpe i cile i kolimbiju i sve. nema vise jeftinih igrica
Ja sam danas uplatio Game Pass Ultimate sa konverzijom po savetima brata @djomla43. Uzeo 3x 12 meseci Game Pass Core za Indiju, (Eneba sajt)
upalio aplikaciju “Free VPN” na telefonu,
otvorio stranicu na Google za redeem koda za xbox,
kopirao kodove, aktivirao sve lagano.
Onda uzeo GP Ultimate jedan mesec Global, aktivirao kod i konvertovao mi je 19 meseci otprilike, možda koju nedelju preko i to je to. Bar još uvek ima nekih alternativa.
Sve zajedno me je izašlo 80e otprilike.
Miran sam do maja 2026. Taman za Gta 6 online pa da mi istekne
Meni skinuo 299 turskih lira ponovo juce iako sam prebacio na USA. Sta se desava
Ali jeste i ovako skupo, duplo je jeftinije sa konverzijom.