Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

АПДЕЈТ: Прорадио ми ацц сам од себе. Елем, кад ми се десила ова глупост, вратио сам ацц (значи не конзолу, ацц) на САД и опет ме је зајебавало за године, и реко добро, идем сад ван куће ,средићу то сутра, и безвезе сад уђем и видим улогован сам, не тражи ми да се пријавим, реко топина, решило се ово изгледа. Тако да, са регионом ацц-а се не играм, барем што се Кореје тиче, само конзолу пребацујем. Не знам ни шта ми било да пребацим ацц, пермутовао сам нешто изгледа.
@djomla43 Тих 30е потроши на излазак, конзола остаје у мојим рукама :joy:

1 Like

Moj nalog isto radi hvala bogu, no nikad nisam bio u mogućnosti kupovati direktno već sam svega možda 10-15 naslova uzeo preko VPN redeema. Ai to je gotovo, jos davno prije sam cyberpunk uzeo za 10 eura mislim, sad na enebi nema ispod 25. Neka im ga za tu cijenu :joy:

Šta je pa sad ovo iz kog li sad razloga ja ne mogu da se ulogujem na acc :face_with_raised_eyebrow:

Kad je konzola spojena na internet neće da se uloguje a kad izvučem kabal onda se prijavi bez problema i čim ga vratim nazad opet me izbaci i neće :man_facepalming:t2:

Ta greska znaci da su serveri pali izgleda

Redirecting)%2C%20and%20try%20again.

1 Like

Hvala na informaciji,

Ništa ostaje mi da sačekam da se Spenseru “digne” server da bi mogao da odigram nešto :smile:

2 Likes

Иди ради нешто брт. Не спавају на ИксБоксу по цео дан :laughing:

1 Like

Juče na pleyci psn pao niko ni da spomene a vamo odma panika

1 Like

Što bi iko pominjao, imamo tebe kao dežurnog uzbunjivača

3 Likes

Pa ono čisto da se spomene kao i ovo uz foto dokaz.Koliko je to jadno svi hvalite pleyku ali ne igrate na njoj

Pošto ti pratiš ko se na čemu igra, da ne kažem vodiš evidenciju, jel smo ih pobijedili ili zli pisijaši i dalje vode?

2 Likes

Čovek došao da pita o čemu se radi, zašto ne može da igra na Xbox-u. Sloba napravio zaveru PS korisnika, kako mrze Xbox. Kakva Vučićeva matrica :rofl:

4 Likes

Završio sam ja za danas ne kritikuj me odma :joy::joy:

@SlobeX uzbuna nego šta na PS vas niko ne dira pa ste mirni mi za xbox čim vidimo nešto odma panika i hvatanje za glavu :rofl:

1 Like

Juče nije pisao na pleyci što je psn down slučajnost nebi rekao

Nije nesto oko cega treba liti suze braaaaateeeee

Ja ove teme gde pišete za PS ne otvaram uopšte to me ne zanima jednostavno ne koristim tu konzolu niti bi nekome mogao da pomognem nešto oko PS nikad u životu ga nisam imao i ne znam ništa posebno, tako da bi bilo gubljenje vremena s moje strane da čitam o bilo čemu vezano za PS :cowboy_hat_face:

Jedino sam ulazio tamo gde ste raspravljali za cenu istog a i to je zato što sam voleo da pročitam Mladenove komentare čisto da se nasmejem malo :joy:

1 Like

Jbg ja juče mislio da pikam pleyku kad ono bedak ali nisam pisao kao neki jao nema pristupa šta ću sad

3 Likes

A šta ćeš postoje svakakvi ljudi :disguised_face:

Eh cudo da su ti smesni, ja uglavnom placem na njegove komentare :joy:

4 Likes

:face_holding_back_tears::grin:

8 Likes