Ne gine ti ban čim si ostavio Tursku a prošao septembar. Prvo paljenje i ideee baaaaan.
Radi sve ko singerica, da ne ureknem, morao sam sestru da cimam da mi proveri, živ je Xbox umro nije
Ali čim dođem gajbi, idu sve pretplate na off, pa ću ih uzeti preko USA.
Kako će da mi spakuju bančinu braća iz MS, pretplata na Tur ističe 15. okt, a u septembru imam kupovinu od Japanaca. Ide bančina ko kuća.
Meni na kompu lokacija pisala India, na konzoli Turska. Prebacio sam malo pre obe lokacije na US, za sada sam citav
Писао сам некој нашој ликуши која студира у Јужној Кореји, надам се да ће да ми одговори и помогне да решим ово, у супротном @djomla43 добија нову конзолу
Brt, džabe se mučiš, šaljem ti adresu u PP
Купљен и активиран кључ за гпу најнормалније
Нису најбржи као остали где добијаш кроз 30-60 секунди, али ево, за мање од 10мин је добијен кључ без проблема.
Prošla kupovina X360 igre na US Storeu, direktno sa konzole.
U suštini se ništa nije desilo, samo su nas vratili na predargentinska podešavanja.
E sad ko će da proba da redimuje kod sa drugog stora sa vpnom?
Što kaže Đomla, burner account i redeem-uj neku bzvz igru od 1$ pa vidi el šljaka itd.
Ja sam juce aktivirao diablo 2 turski kod iako sam nalog i store region prebacio na us
Ti mi trebaš. Javi ako bude nekih sankcija na nalogu.
I meni drhte ruke eheheh doduse svega 5kupljenih igrica imam tamo i taj koristim samo radi jedne igre , al eto gpu istice 3. pa cemo videti sta ce biti. Kod sam davno kupio i setih se da sam se prebacio na us store i nalog na us i reko dzaba mi nece raditi sve dok eto juce nisam probao. Cak sam i mejl dobio gde pise da mi je igrica aktivirana za 0.00USD. Mada sada imam dva naloga, taj na kom sam kod aktivirao i drugi koji je od kreiranja naloga na US tako da verovatno cu se prebaciti samo na taj drugi nalog sto bi se reklo da budem mirne glave…
Nemoj slucajno da izgubis 257 xbox360 igre koje si kupio za 1 dinar na Argentini
A ne, taj nalog se ne dira. S ovom buranijom ostalom ćemo se igrati.
A čekaj jel uopšte ima na internetu nekih masovnih prijava banovanja?
Nema, sem likova koji ne mogu više na TR, ARG i BRA da kupuju.
Ја сам другару активирао индијски гпу, било је повуци потегни али сам успео