Pa nista, videcemo sta ce da se desi. Ja se nesto “nadam” da nece nista da se desi, jer bio bi shitshow kad bi krenuli da banuju sve zive koji su kupovali, pogotovo u zemljama gde nema zvanicne podrske za xbox… Blokiranje kupovine, TUR i ARG, ajd… OK… Ali banovanje mi deluje nelogicno 100%…
Ja sam najnormalnije kupio evo sad CoD points da probam i sve proslo najnormalnije, Juzna Koreja u pitanju, tamo sam emigrirao pocetkom Septembra i sve prolazi.
I btw ovo mi je glavni nalog gde imam igre sa svih regiona koje sam koristio otkad imam Xbox, znaci uvek uzimao direktno od UK, US, pa AR pa TR i sada Korea, tako da nadam se da problema biti nece
Sad mi deluje da je najbolja opcija kao sigurica da se napravi novi nalog i sa njega šalju giftovi na primaran nalog na US regiji. Pa i da banuju taj nalog, nije ni bitno. Naravno da se ne kupuje po 25 igara na dan i šalju giftovi jer bi to bilo providno.
Najbolja opcija trenutno ti je lay low burazeru
Како си успео да прођеш верификацију година на Кореји? Ја пребацио ацц на Србију па ја Америку и опет мо тражи верификацију, де факто ми закључан налог док то не решим. Како да одрадим то?
Док не решим ово са годинама, од налога нема к. Али ми је нејасно зашто ми тражи кад ми на налогу чак стоји 1991. годиште, значи преко границе позамашно.
Low profile
https://support.xbox.com/en-US/help/account-profile/manage-account/request-update-account-information
https://support.xbox.com/en-US/help/family-online-safety/child-accounts/why-am-i-asked-for-parental-consent
Date of birth (DOB): Xbox has a global policy that users under the age of 18 must have parental permission to create an account. Additionally, we must comply with child privacy requirements in the United States and South Korea.
- Content restrictions – You or a member in your Xbox family group has their birth date set to under the age of majority (for example, under 18 in the U.S. or 19 in South Korea) and can’t access the content that you’re trying to launch due to age restrictions.
- Account creation – You’re trying to create a new child account, and you need parental consent to finish setting up the Xbox profile.
Samo sačuvaj ponovo datum rođenja, nije problem.
Већ јесам, чак сам и променио на моје годиште (01) што је опет преко свих лимита, ал и даље тражи.
Znaci veliki update je parental control da apdejtujes godiste?
Lay low boys!
Није проблем апдејтовати годиште, проблем је верификовати то када пребациш на Кореју, а још већи проблем што тражи верификацију чак и кад промениш на други регион
Pa jeste, problem je… treba uzeti u obzir razne regionalne specificnosti. U Koreji je parental control do 42 godine. Do tada si maloletan. U Severnoj Koreji si s druge strane punoletan vec sa 12 godina, mozes/moras da radis i da privredjujes za Kim Jongovu imperiju. Ali (uvek ima neko ali…) Kim Jong licno mora da ti verifikuje godiste i odobri gaming. A znamo da nece da odobri. Ne mozes tek tako da menjas regione, prebacujes i igras sta i kada ti se cefne.
E, imam novi fortune cookie za danas:
Promene su deo zivota. Nauci da prihvatis ono sto ne mozes da promenis, budi dovoljno jak da promenis ono sto mozes da promenis i… bilo je nesto trece djavo (Phil Spencer) ga odneo, ali ne mogu trenutno da se setim.
Da nisi možda ti neki pisac, književnik ili lektor, jebemliga al što više čitam šta pišeš meni sve više liči na tako nešto
Brate radim u pekari, pocinje mi prva smena…
Stanje: Glavni nalog netaknut, USA store, radi kupovina preko konzole, karticom ili kreditom, jedino paypal nisam probao ali vjerujem da i on radi.
Ostale naloge sam uspio otključati ali ih sad za sad ne bih pipnuo sa motkom od pet metara, neka ih, zatrebaće za neke akrobacije.
Ispipajte vi to malo bolje, a mi ostali cemo da cekamo da vam pobanuju naloge kad prodju svi eksperimenti pa cemo da ucimo na vasim greskama i zakljuccima.
Ja stvarno slabo ukljucujem Xbox ovih dana, nije da se plasim, nego nema igara… Sve mi je na playstationu.
Ovo me podseća na Xbox 360 dane kad su svi sa najnovijim LT FW-om, maksimalno se pazeći popili banove, a ja sa starim FW-om i Activation.iso igrao GTA 4 online u najveće
Kuku, juče ne uđem ceo dan na forumu, kad odjednom ovde haos, vidim neki banovi, blokade naloga, sad me strah popodne kad se vratim kući šta će me dočekati kad upalim konzolu.
Samo da nije ban, imam tonu igara, nalog USA, region USA, al mi pretplata teče mesecima preko Turske, vidim ja da ću popodne da isključim te pretplate.
Jel iko ostavio pretplate preko TUR uključene?