Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Meni je region na tursku iako tamo nista ne mogu da kupim.:grinning:

pa to se zna da je gotovo

Sta je gotovo?

kupovina igara u turskoj

1 Like

Mozd popijes ban na Xboxu

2 Likes

A šta su zapravo opcije?

kupovina kodova pa reedem preko vpn-a? je l’ za to najavljeno banovanje?

Jel ima ovde joa neko na turskoj? Ne smem da menjam region sada :grinning: kako prođe @Uros2909 ?

:v:t2::grin:

Probao kupovinu igre pre pola sata, ne prolazi😅

1 Like

Hvala. Planiram da ostanem na TR dok se stvar ne stiša, pa kada se primiri pravim seobu gde procenim da je najpovoljnjije.

Ma ionako ce svi multiplat igre kupovati na PS5 Pro, Xbox koristite kao GamePass kutiju :grin:

1 Like

Poblokirali sve naloge, ostao samo ovaj glavni USA, sreća tu su mi sve igre i pretplate. :grin:

Ovi ostali su mi iz vremena kad sam giftovao kodove za glavni nalog. :crazy_face:

1 Like

Ja mislim da cu isto ostati na Turskoj. Juce mi je prolazila kupovina, sa starog turskog naloga, ne primarnog.Sada nemam zelju da isprobavam bilo sta :sweat:

Ma da. Nista do daljnjeg necu kupovati. Bitno da je GPU tu zbog nadolazecih igara ove jeseni.

1 Like

Naprotiv, Xbox je mp masina dok je ps exclusive only.

Uh, jeste jos jedno mesec dana :joy:
Kad izbaci ponovo jacu masinu, bice opet… do tad ce mi biti odlicna GamePass kutijica.

Mislis blokirali kao dobio si poruku da ne mozes vise kupovati bilo sta ili i dalje dobijas incorrect region , posto sam se ja sa tr nalogom prebacio na us i nikakvih problema nema

Ja koji sam zadnjih godinu, godinu ipo na USA

2 Likes

Ne, udjem na nalog i pise bukvalno nalog vam je blokiran :grin:

1 Like

A cek, kad ti blokirali? I za koje regije bili nalozi? I nicemu ne mozes da pristupis? Kraj price za igre s naloga?

Argentina i dva turska. Nije bilo igara na njima ili su bile neke gluposti kupljene samo za probu.

Piše samo Your account is blocked klikni ovdje da se žališ.

Nisam se žalio a vi pokušajte. :grin: