Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

@Xlxm :see_no_evil:

А што се усклађивања цена тиче, мало су га претерали. Сад скоро свака нова игрица у Турској кошта више него у Америци. Пример 2К и ЕА спортске игрице, па онда нови Асасин који је 20 долара скупљи него у Америци итд. У принципу, игрице до 2023. су јефтиније, а од прошле године па до сад су малтене исте, па чак и скупље

1 Like

Shvatam šta pričaš ali ti ne shvataš da MS uopšte ne razmišlja o nama kad uređuje svoj policy jer cijela Srbija godišnje napravi revenue na storu kao prosječna selendra u Nebraski.

Politika svake kompanije je kao sito, zadržava krupne dok sitni klize kroz rupe. Pogotovu ako i od tih sitnih ima koristi, nema svrhe blokirati ih potpuno.

Probao Kima, javim svakako kasnije.

2 Likes

Могли би за почетак да прошире листу подржаних земаља. Кад су могли за пц гаме пасс да убаце пун к нових држава, међу којима смо и ми, не знам зашто и дан данас, после годину и по дана, нису урадили и за конзолу. Играчи из 150+ држава ће бити ускраћени куповине, јер исти ти играчи немају свој сторе, а ни немају паре да купују по америчким ценама, није вин-вин ситуација ни за једну страну. Уместо да оставиш овако како је и да добијаш прилив новца свакако, а да блокираш ове три земље за људе који су из држава које имају свој сторе, ти блокираш практично за све и ускратиш себе јако пуно прихода

1 Like

I ovo usklađivanje je napravljeno da se bogati odvrate od kupovine, za nas znaju da ne kupujemo po ovim cijenama.

No sad kad su to riješili na drugi način nadam se da će prestati zbog toga što su tim usklađivanjem potpuno ugasili tursko tržište koje je ipak dosta veliko. Bukvalno je bilo u Turskoj kupuju svi osim Turaka. Možda sad tome dođe kraj pa ovi sretnici kojima još budu prolazile kartice opet budu imali koristi.

Bukvalno su to uradili, čitaš li ti ovo iznad? Kupovina radi u Turskoj, samo ti je potreban turski nalog i srpska kartica.

I da taj nalog napraviš kršteno kako Bog zapovjeda, da ga ne akaš tamo vamo po adresama, regionima i generalno da ne mutiš više nego što je neophodno.

Uradi tako i miran si.

Па видиш да је Дача добио опомену на новом налогу, значи да можеш лако да попијеш бан на том новом налогу.

1 Like

Ko nema za diskove proda xbox i reseno. Za vise informacija o otkupu - inbox :innocent::melting_face:

2 Likes

Jes i vrati se na tetris

2 Likes

Nije tacno , koj nalog je isprva bio turska i nikad ga nisam menjao i kartica je srpska i eto izbacilo mi je incorrect region iako region na nalog i konzoli nikad nisam menjao uvek je turska bila, prosto turska vise nece moci a za US i UK verujem da ih boli uvo cim ti sa turskim nalogom mozes da kupujes u us store-u

Nije dobio opomenu nego da verifikuje nalog, i ja sam ga dobio jutros na Kolumbiji pa eno ga radi. :joy:

1 Like

Nema šanse da će to da ostave tako , onda ništa nisu uradili , mislim nama bolje ali sumnjam u to. Videćemo šta će biti do 30-og ali mislim da će da patch-uju to brzo.

Dal si normalan jbt, ko bi sa turskim nalogom kupovao u USA :joy:, imam četiri naloga za četiri stora, svi rade na svojim nativnim storovima sa istom karticom.

Najbolje samo kukajte, i ne zaslužujete bolje.

Odjavljujem se uz diskusije, eno popust na 2k na turskom storu. :man_shrugging:

2 Likes

Bukvalno ti govorim nalog koji sam napravio je odmah stavljen na tursku i nikad nisam region konzole menjao vec je isorva bio podesen na tursku i kupovao sam i gamepass i 3 igrice i ne radi vise izbacuje incorrect region.

Ako nekome nešto znači u Indiji je GPU 1000 din :thinking:

Dok je u Tur 950

1 Like

Stani u red brt :grin:

1 Like

650din kod Turaka (ako prodje):laughing:

2 Likes

Inđija prop’o, ne može se dodati kartica.
Pominjano već par puta, sistem traži sms verifikaciju, kod stiže (barem meni) automatski na broj prijavljen u banci ali ne prolazi na konzoli.

3 Likes

Živote ženo bez morala :man_facepalming:t2: