Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

@Dacha zar ne bese da uzimas GTA6 na Xboxu i da je PS5 Pro besmislena konzola, sad mala promena u policy-ju i Xbox besmislen. :grin:

Smislicemo mi neki share ovde, pitanje je samo komocije, ako hoce svi da budu nosioci i da jure trofeje, mora se voditi racuna o timed slotovima i koliko je istroseno od 5 (pretpostavljam da se posle 365 dana resetuje?)

Da li guestu nesto smeta sto nosilac mora da bude ulogovan sa tim accountom?

Takodje ti novi nalozi mogu da budu TL verovatno i dalje. Mada opet ne vidim neki benefit jer su AAA igre iste cene kao US.

1 Like

Pisao sam gore. Onaj Španac testirao, stavio sam i video. Ne rade Turska, Argentina i Brazil. Kodovi za sad prolaze svugdje.

2 Likes

Izbegavaj GameSeal, ja sam se jedared opekao, doduše uspeo sam da povratim pare posle malo cimanja sa support-om. Do not recommend.

2 Likes

Ја сам преко GameSeal-a узео кодове за гаме пасс (гпц и гпу) без проблема. Чекао сам додуше мало више, око сат времена, али сам добио, још и 10% попуста добио јер сам чекао толико

1 Like

Onda kupuj šta da ti kažem, ja neću više ikada :slight_smile:

1 Like

Mora lokalni community da se napravi, koji se bazira na prijateljstvu, postovanju, rigoroznim kaznama za one koji prekrse i prave se pametni sa menjanjem lozinki, i simbolicnom komercijalnom benefitu za organizatore :grin:

Kao i svaka dobra / korupmirana sekta, mozemo i da povremeno prinosimo zrtve Philu Spenceru i ostalim zlim demonima korporativnog sveta.

4 Likes

Meni je ovo top ionako dok mi je dosadno kupim par igara koje neću igrati ovako nemam tu brigu

1 Like

Mene generalno zanima za gpu, posto ne bih bas zeleo da placam 20dolara mesecno. Sto se igara tice i pre sam kupovao bez turske mogu i sada

Gameseal poslednji put kad sam pokusao da kupim nesto bilo je bezuspešno :rofl:
Ali nije drama, testira se lako

Da, malopre sam to uradio. US radi.

Brt, ja već imam osmišljen ceo share odavno :rofl:

1 Like

A da li US radi sa srpskom visa karticom ili cu morati kodove ubacivati?

Mislim da US mora sa paypalom kako su pricali

Ma radiće sigurno sa visa i master ko i do sada

2 Likes

Da, velika mi je zelja da kupim GTA6 fizicku za SeriesX. Nemam ni jednu fozicku za tu konzolu i GTA6 je prava prilika.

2 Likes

Meni je PP prošao lagano, probam posle i karticu, ali treba da radi.

Ne moraš da se mučiš Kima je juče to već isprobao i prošla je kupovina :grinning:

2 Likes

Za Argentinu nije kriv MS, tj i jeste i nije. Kriv je nakaradni argentinski monetarni sistem sa dva kursa dolara koji je dozvoljavao da se izvan zemlje kupuju igre za duplo manje novca i normalno je da su začepili tu rupu.

Za Tursku mislim da će samo da nastave da usklađuju cijene što im neće napraviti štetu a igre će nastaviti ipak da se prodaju u nekom obimu.

Ja se čak potajno nadam da će i to prestati da rade sad kad su zatvorili Amerima i sličnima mogućnost da kupuju van matičnog stora.

Vi koji mislite da je sve ovo napravljeno da se zabrani Srbinu da kupi svoje tri igre godišnje za 10-20 eura, razmislite još jednom. :man_shrugging:

4 Likes

Да живим у уређеној држави која има свој сторе са њиховим платама, не бих се бунио што се ово дешава, али у Србистану који нема свој сторе ипак игра улогу што ово раде. Ја сам за да њима лупе блокаду, ал не и нама (150+ држава) који немају своје па морају на туђ, и логично да ће то да буде Турска

1 Like

Ajde molim te samo javi , da znam da uplatim neku lovu pa da se jebes ga preseljavam u obliznju piceriju u Oregon-u …