@Dacha zar ne bese da uzimas GTA6 na Xboxu i da je PS5 Pro besmislena konzola, sad mala promena u policy-ju i Xbox besmislen.
Smislicemo mi neki share ovde, pitanje je samo komocije, ako hoce svi da budu nosioci i da jure trofeje, mora se voditi racuna o timed slotovima i koliko je istroseno od 5 (pretpostavljam da se posle 365 dana resetuje?)
Da li guestu nesto smeta sto nosilac mora da bude ulogovan sa tim accountom?
Takodje ti novi nalozi mogu da budu TL verovatno i dalje. Mada opet ne vidim neki benefit jer su AAA igre iste cene kao US.
Ја сам преко GameSeal-a узео кодове за гаме пасс (гпц и гпу) без проблема. Чекао сам додуше мало више, око сат времена, али сам добио, још и 10% попуста добио јер сам чекао толико
Mora lokalni community da se napravi, koji se bazira na prijateljstvu, postovanju, rigoroznim kaznama za one koji prekrse i prave se pametni sa menjanjem lozinki, i simbolicnom komercijalnom benefitu za organizatore
Kao i svaka dobra / korupmirana sekta, mozemo i da povremeno prinosimo zrtve Philu Spenceru i ostalim zlim demonima korporativnog sveta.
Za Argentinu nije kriv MS, tj i jeste i nije. Kriv je nakaradni argentinski monetarni sistem sa dva kursa dolara koji je dozvoljavao da se izvan zemlje kupuju igre za duplo manje novca i normalno je da su začepili tu rupu.
Za Tursku mislim da će samo da nastave da usklađuju cijene što im neće napraviti štetu a igre će nastaviti ipak da se prodaju u nekom obimu.
Ja se čak potajno nadam da će i to prestati da rade sad kad su zatvorili Amerima i sličnima mogućnost da kupuju van matičnog stora.
Vi koji mislite da je sve ovo napravljeno da se zabrani Srbinu da kupi svoje tri igre godišnje za 10-20 eura, razmislite još jednom.
Да живим у уређеној држави која има свој сторе са њиховим платама, не бих се бунио што се ово дешава, али у Србистану који нема свој сторе ипак игра улогу што ово раде. Ја сам за да њима лупе блокаду, ал не и нама (150+ држава) који немају своје па морају на туђ, и логично да ће то да буде Турска