Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Možda tako neke šeme ali to je meni gnjavaža kao i na PlayStation-u. Sviđa mi se više na konzoli ali možda se vrarim na PC samo zbog ovoga. Ne može mi ništa da zamjeni kad mogu fino normalno da kupim igru digital.

Pa to i jeste problem, nećemo moći uopšte da kupimo sad igru kao što smo mogli.

Ali trebali bi da gpu mozemo. Pise samo buy games

1 Like

Verujem da cemo moci i igru kupovati samo kupis na cdkeys ili eneba igru za taj region i aktiviras direkt na konzoli znam da na Sony-u se gift kartice uzmu direkt sa amazona i aktiviraju na konzoli i sve prolazi samo kupovina karticom na konzoli vise nece biti moguca i ovaj vpn metod isto tako

Neće ti raditi bilo koja kupovina na drugom storu. Oni su napisali games ali neće onda prolaziti ništa.

Ja ne znam šta je više sa tim ljudima u zadnje vreme kao da sve rade protiv svojih članova, svaki naredni potez koji učine sve je gore i gore sve više pokopavaju xbox

1 Like

Otom potom

Mozes za sony i na kompu aktivirati kartice i kupovati sve sto zelis.

1 Like

Pa da s tim sto to ne mozes za xbox onda ces morati to direkt na konzolu i tjt . Jbg sto smo se castili po xbox store-u castili smo se

Možda dramimo prerano, treba malo sačekati i vidjeti u praksi ali jeste zabrinjavajuće s obzirom da su ljudi već imali problema da kupuju tu sa foruma.

3 Likes

2 Likes

Dobro znaš kako nije da se takav problem nije pojavljivao i ranije, nije ovo sad prvi put pa da ga odmah povezujemo sa tim

Nisi napisao najbitniju stvar “ms propo”

Ni turska ne radi svima,treba pričekati datum pa onda drama počinje

1 Like

Pa dobro ajde nisam želeo da pravim baš toliku dramu :laughing:

1 Like

Pa dobro pazi u najgorem slucaju cemo kupovati igre kao kod Sony-a i to je to jbg nije ni to bog zna sta .

Ovo ti je prevod onog gore španca u originalnom tvitu gore što sam postavio.
Ako se uspostavi istina, neće moći kodovi više.

Može biti svašta, možda nam ostave da radi store ali nećemo moći kodove i jeftini GP više. Možda ne bude ništa radilo. Trebs sačekati da vidimo.

1 Like

Evo upravo sam pokušao kupovinu ni kod mene ne radi incorrect region

Ja se razmisljam da li da cekam ili da uzmem sada neke kodove(nikada pre nisam uzimao) na cd keys ili gde god na minimum 6 meseci

Ako ćeš probavati probaj nešto malo jer ako ne bude moglo bacićeš pare bezveze.

1 Like