Brazil moze,proverio sad.
Mada kakav je uopšte Brazil sa cenama u poređenju sa Turskom npr?
Nikakav. Sad proverio tipa za Elden Ring. Brazil 4000 dinara, Turska 2400
Eno i meni izbaci incorrect region, stavih post na Xbox Series X|S tema, a taman sam hteo hogwarts legacy da uzmem…
Uzni kvidič čempions, da viš šta je igra
Poz narode. Nov mi je nalog ovde, ali pratim diskusije neko vreme.
Cisto da prijavim i da pitam… Jel neko kupovao danas sa turskog store-a? Prvi put mi se danas pojavila “incorrect region” greska kad sam hteo da kupim… Da cekam neki dan pa da probam ponovo, ili da se brinemo?
I meni izbacuje isto , takodje i @iNikola je rekao da i njemu izbacuje . Danas sam ponovo probao da nesto kupim , ali i dalje to izbacuje. Uglavnom momci sa foruma su rekli da treba da se saceka koji dan i da ce se sve vratiti u normalu. Meni se to juce pojavilo i kazem ti probao sam danas nekoliko puta , ali dzabe tako da ostavicu ga jedno 3 dana pa cemo videti.
Hvala. Sad videh gore. Nista, sacekamo malo pa cemo da vidimo.
Ja nisam ništa ni kupovao pa ne znam. Bojim se i da probam, garant ne radi isto.
Ovo sad vidjeh. Je li to promjene idu?
RIP ko kuća
Da sam barem to radio , nego sam samo uzimao preko konzole. Nista izgleda da cemo se morati uljuditi i diskove uzimati hahahaha
Đomla pa kako cemo uzimati ubuduće, tj kako cu obnavljati gpu preplatu?
Ko kaže da ćemo obnavljati?
Ne kapiram. Ja sam trenutno bez preplate, ali planiram da je aktiviram (turski region) u novembru pred izlazak Stalker 2 i Indiane Jonesa.
Ako je ovo istina, nećeš moći.
Cekaj zar necemo moci da radimo ono sto rade na Sony-u kupe gift card za us na amazonu i samo u konzolu upisu kod i aktivira se???
Sreća bih nema store tako da
Pa dajte neki predlog. Nema GPU za naše trsiste, ima samo gamepass za PC. Ja moram negde da imam GPU, pa zaboga imam njihovu konzolu. Da im pisemo i pretimo tuzbom jer konzola ce postati electrical waste