Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Brazil moze,proverio sad.

Mada kakav je uopšte Brazil sa cenama u poređenju sa Turskom npr?

Nikakav. Sad proverio tipa za Elden Ring. Brazil 4000 dinara, Turska 2400

1 Like

Eno i meni izbaci incorrect region, stavih post na Xbox Series X|S tema, a taman sam hteo hogwarts legacy da uzmem…

Uzni kvidič čempions, da viš šta je igra

2 Likes

Poz narode. Nov mi je nalog ovde, ali pratim diskusije neko vreme.
Cisto da prijavim i da pitam… Jel neko kupovao danas sa turskog store-a? Prvi put mi se danas pojavila “incorrect region” greska kad sam hteo da kupim… Da cekam neki dan pa da probam ponovo, ili da se brinemo?

I meni izbacuje isto , takodje i @iNikola je rekao da i njemu izbacuje . Danas sam ponovo probao da nesto kupim , ali i dalje to izbacuje. Uglavnom momci sa foruma su rekli da treba da se saceka koji dan i da ce se sve vratiti u normalu. Meni se to juce pojavilo i kazem ti probao sam danas nekoliko puta , ali dzabe tako da ostavicu ga jedno 3 dana pa cemo videti.

1 Like

Hvala. Sad videh gore. Nista, sacekamo malo pa cemo da vidimo.

Ja nisam ništa ni kupovao pa ne znam. Bojim se i da probam, garant ne radi isto. :grinning:

Ovo sad vidjeh. Je li to promjene idu? :pensive:

3 Likes

RIP ko kuća

Da sam barem to radio , nego sam samo uzimao preko konzole. Nista izgleda da cemo se morati uljuditi i diskove uzimati hahahaha

7 Likes

Đomla pa kako cemo uzimati ubuduće, tj kako cu obnavljati gpu preplatu?

Ko kaže da ćemo obnavljati? :sweat_smile: :smiling_face_with_tear:

1 Like

Ne kapiram. Ja sam trenutno bez preplate, ali planiram da je aktiviram (turski region) u novembru pred izlazak Stalker 2 i Indiane Jonesa.

Ako je ovo istina, nećeš moći.

Cekaj zar necemo moci da radimo ono sto rade na Sony-u kupe gift card za us na amazonu i samo u konzolu upisu kod i aktivira se???

Sreća bih nema store tako da :wink:

Pa dajte neki predlog. Nema GPU za naše trsiste, ima samo gamepass za PC. Ja moram negde da imam GPU, pa zaboga imam njihovu konzolu. Da im pisemo i pretimo tuzbom jer konzola ce postati electrical waste

5 Likes