Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Sada da uzmes kada ne radi? :exploding_head:

Ja sad uzimam nesto za 5evra pa javljam bude li radilo

Sta bre ne radi?

Jos nisu skinuli lovu,ali je valjda proslo,acc i store su Usa,paypal je reg iz Srbije verifikovan je i ima love na balansu.

10 dana pred izlazak skidaju

2 Likes

Ma bice isti fazon ko sa Sony-em i tjt jebes ga od sada cu kao na Sony-u da zivim u obliznjoj piceriji u Oregonu i to je to…

Eh kakvi smo ljudi…Ajde da isteramo stvari na čistinu: 7 godina smo se bavili internet kriminalom, kupovali igre za 200 dinara i odjednom Microsoft je zao što hoće da nas spreči da potkradamo investitore i developere…Jel bi ti radio negde besplatno :grinning:

1. septembra sam kupio igru preko Turske bez problema, ne znam za zadnjih 6 dana…Ako nekome radi kupovina onda imamo fore do 30og septembra da kupimo šta hoćemo…

Problem je što mi nemamo svoj store. Primoran si da koristiš drugi neki. Ovo uglavnom rade zbog ovih što imaju svoj store a svejedno kupuju po drugin store-ovima. Mi smo samo kolateralna šteta.

2 Likes

Možda grešim ali mislim da ovaj način koristimo mi sa Balkana ne verujem da se ovi po EU igraju sa tim oni kolike plate imaju šta je za njih 50€ za jednu igru na platu od 3000+€ to je bar neko moje mišljenje o tome

2 Likes

Rođak mi živi u Kanadi, radi kao asistent menadžera, ima para. Preuzima igre sa torenta da ne kupuje…

1 Like

Mene brine da necemo nikako moci da kupimo GPU. Valjda cemo naci neko resenje.

1 Like

https://www.microsoft.com/en-us/servicesagreement/upcoming#14a_XboxLive

Ovo je Terms of service koji važi od 30og septembra, nigde ne piše ništa iz tvita…

1 Like

Jedno pitnje, da li je iko od vas pročitao T&C koje nam je sve MS slao?
:grin:

U sredu sam dobio email od Microsoft-a za promenu “Terms of Use”. Bilo je lepo dok je trajalo svakako, a mislim da je na neke radio i konzumerizam pa su kupivali, a nisu igrali. Sad ce se malo birati sta ce se i kad kupovati :grinning:
Mozda ce se vise kupovati na PS-u… ko zna.

Lako se taj T&C doradi :smiley:

2 Likes

Viđao sam po xbox sajtovima i grupama da se hvale ovi iz USA kako kupuju igre i GP jeftino preko CDKeys itd. Definitivno su radili to.

1 Like

Je l smo sigurni da Amerika uopste prolazi sada? :sweat_smile: Da nas nije Microsoft i tu ukanalio pa da moramo da kupujemo dopune.

Gledao sam kod sebe mejl, sve i jedan mejl od Microsofta i Xboxa mi je na španskom ili turskom. Neda mi se da provlačim kroz google translate. :person_shrugging:

U mailu nema nista značajno sem linkova ka T&C.

1 Like