Pa radi za njih. Isto kao sto njima rade Visa kartice izdate samo u Arg.
Kad izuzmemo ove nebuloze, šta je ovih dana default za kupovinu? Radi li turska?
Nisam kupio ništa od još gašenja
Radi i dalje Turska, ali cijene novih igara su jako blizu američkih, možda 7-8 dolara manje. Dobar dio starijih igara je još uvijek povoljan, a one kojima je naknadno povećana cijena se mogu nabaviti preko gamiva i enebe.
ЕА игрице су нпр скупље 20 долара у Турској у односу на Америку, што је чист дебилизам
Da li se nekome desavalo da kada pokusa da sacuva karticu dobije poruku “Check your security code. There appears to be an error in it.”? Probao sam sve, da promenim region (cak i regioni kao sto su US, Germany, France ne rade), probao sam da dodam razmak u polje cardholder name, da promenim adresu, da dodajem sa ukljucenim VPN-om. Nista nije pomoglo.
Ja sam imao tu grešku. Otišao sam u banku Poštanska štedionica i objasnio da imam problem sa CVV greškom na kartici. Uputili su me na kontakt centar, muškarac sa kojim sam pričao lepo mi je rekao da Mastercard blokira Google i MS naloge. Kad je hteo da mi objasni zašto se blokira CVV, spominjao je napade botovima na banku ako nema CVV provere.Banka je privremeno uklonila zaštitu, dodao sam karticu, vratili zaštitu, opet mogu da kupujem u Turskoj.
turka radi i ako sam MS nalog nije na türkiye, samo sama konzola mora da bude na turskoj i prolazi nasa kartica probah iz dosade neku jeftinu igru i ono radi
57 lira mu dodje 100-neki dinar
meni sinoc nije htelo, ni debitna ni dve kreditne. Plakyyyy
Blokirao te Bil GejtC
to ovi iz Sonija
Zbog pravopisa.
180din tačno
vau, kako ću se ikada finansijski oporaviti
Ima li opcija za pc gamepass nekako da placam preko turske ili neke druge drzave
Meni iz čista mira izbacilo danas Change your store region. A baš hteo ovo da uzmem i Nobody Wants to Die Neki savet?
Pravilo je da nema pravila.
Savet, pročitaj postove iznad šta su sve ljudi probali…
sacekas jedno 3-4 dana i probas opet (i nadas se da je jos uvbek na popustu)
tako je i meni bilo pa je proradilo opet
Koji store jos podrzava placanje paypalom?
US, UK makar meni, za ostale ne znam.