Koja je varijanta kupovine sada preko Arg/Turk store-a? Stize mi xbox do kraja nedelje nadam se. Pa me interesuje, da li na main nalog stavljam Arg store ili se pravi sporedni nalog? Vidim da gift vise nije opcija, sto bi znacilo na main nalog samo menjam region? I koja je cena GPU trenutno preko arg?
Dovoljan je jedan nalog. Možeš mijenjati regiju storea neograničen broj puta i onda kupuješ gdje je najjeftinije.
Ne bih savetovao preterano menjanje regija ako baš ne moraš. Nikad se ne zna ko može da vidi tu aktivnost i da banuje nalog.
Inače pesos opet opao. 1 ars = 0.30 din (bilo je 0.32, pa 0.31 do skoro)
Ovako je kod mene dva primarna series x su na usa regionu,jedan one x je na argentini i sa njega kupujem igre i sa sada mi to funkcioniše a isti je nalog na sve tri konzole
Jel si kupio taj jeftiniji bundle? Jel sve ispalo ok? I ja imam Valhalu pa me zanima
Cekam zadnji dan sale-a, imam još nade da će doći ovaj “bolji” kurs
Ja sam uzeo bundle… radi sve regulare.
Ja sam uzeo neke sitnice MK1, NBA 2k24, AC Mirage…
https://www.reddit.com/r/Steam/s/WpzdXmclUk
Pretpostavljam da će ovo pogoditi i Microsoft Store.
Ukratko podižu porez na kupovinu stvari izvan države za 155%.
Bilo je lepo dok je trajalo. Sad samo cekamo da se turska takodje seti iste fore. Svejedno, znali smo da stanje sa argentinom i turskom jednostavno nije odrzivo na duze staze, monetarna kriza ne moze da traje vecno, dok narod ne poubija idiote koji su je uzrokovali. Ovo je inace dobro objasnjenje:
Let me clarify something for foreigners: Dollar Blue is the market value of the dollar on currency houses and the black market, Argentina has a lot of variations of the dollar to keep the official exchange rate lower, one of those is the “dollar tarjeta” (debit/credit card dollar ) which today has increased 60% compare to yesterday meaning that if you bought a game yesterday and your friend bought the same one today he ended paying 60% more do to this recent increase.
Kao da je tebe to pogodilo,ti si onako na razmeni igraš besplatno.
Loš pokušaj cinizma, nije čak ni smešno.
Zagovornik piraterije koji se raduje propasti legalnog načina kupovine i ti braniš taj stav.l svaka čast
Nope, guess again. Komentar je vezan za RI sa kojom (i više nego očigledno) imaš neki problem.
P.S. Niti sam protiv piraterije, niti sam za. Svako neka radi kako mu najviše odgovara, spram svojih mogućnosti. Bilo to da kupuje igre na diskovima u maloprodaji, na store-u kod Amera/Engleza, Batistute/Erdogana ili da krade.
Ček ček ček, već sada je postalo nepovoljnije? Jel probao neko?
Ovo je bila sa steam priča pa bi možda nekad moglo da zahvati i ostale digitalne prodavnice
Share opet ostaje na duze staze, legalno, i jeftino
Meni jeste
Mi do sad nismo plaćali porez na kupovinu preko ARG store-a iako su cene bez poreza, tako da, šanse su nam 50/50
Diže se panika bespotrebno. Još ništa nije zahvatilo MS store i Arg. Podigli su cene za nove AAA igre da bi bile približno 60 dolara na izlasku, ali svakako ispadnu jeftinije jer deluxe edicija igara u preorderu (Suicide Squad na primer) izađe oko 8000 u najgorem slučaju. Za neke poznatije igre su korigovane cene malo i to je to, ostale je sve isto i kad se pretvori u dinare izađe žešće jeftino. Kupujte sve normalno dok može i to je to.