Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Nažalost, nije to slučaj sa RFZ.

Sinoć sam uzeo Hogwarts preko RFZ Mastercard kreditne i skinulo mi 1860 kinti (6000 ARS).

Još imaju neku foru da naplate 3% na svaku transakciju.

A debitna im je Visa i ona već odavno ne prolazi.

Aham, debitna im je VISA. Nisam to znao. Je l ima neka banka gde je debitna Master? :eyes:
Mislim da smo “onto something”

U OTP banci Master je debitna. Sutra cu da uplatim novac da pazarim par igara pa javljam kakva je situacija.

1 Like

Apsolutno je moguce da je to resenje za razlicite kurseve o kojima pricamo :sweat_smile:

p.s ali ako mora da se placa odrzavanje (u vecini mora), onda ne znam ni koliko se isplati zezati se sa bankama

Mobi bi trebala da izdaje Master debitnu ali nisam 100% siguran. :confused:

Izdaje, ali je kurs regulare

Ja imam mastercard debitnu u unicredit ali je pre neki dan bio onaj lošiji kurs. Probaću opet sad :smiley:

Stari kurs, 2.29e za Gears Tactics koji je 800 i nešto pesosa

OTP MC debitna ima “los” kurs.

Idemo naši

Ne znam da li je tačna informacija, ali eto, možda nekom pomogne.

1 Like

Aj da javim. Sinoc sam burazeru uzimao neke gluposti za Fortnite preko Arg i prošlo bez problema.
OTP Master Card

1 Like

Mi stari gaučosi nemamo problema koliko sam shvatio,problem je za nove naloge tj migrante u arg

Ja imam stari nalog. Verovatno ima fora sa novim nalozima, ali iz nekog razloga za nas nekoliko sa starim nalozima prestalo da prolazi. Ne znam da li je do banke ili šta može da bude.

Tako je cika Slobo. Treba da naucimo ovu djecu pravim vrednostima

Narod koji izabere Vučića za predsjednika nema pravo da se podsmjeva bilo kome.

13 Likes

Evo i ja da javim sa malim zakasnjenjem, master debitna u OTP banci ima ‘‘losiji’’ kurs, danas sam pazario par igara.

1 Like

Koja to banka ima dobar kurs i koji?

Nijedna :skull: sve su iste, dinar gore/dole

1 Like