Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Slobo to nije tacan kurs… probaj nesto da kupis i videces. Pitaj boga zasto mastercard ovako prikazuje.

@yolixeya pitanje je sta si i kako racunao…

Računao sam prema xbox-now sajtu kako sam napisao. Do sad je uvijek bio precizan.

Hm, probaj neku online kurs menjacnicu, stavljao sam linkove.

Ne maše.

Jos mi sa Visa da nadjemo foru.

Evo prema ovom converteru kaže da mi je trebalo skinuti 18 i nešto KM a meni skinulo 13.

Vjerovatno neke banke polako usvajaju novi kurs.Koja banka je kod tebe

Atos banka što je prije bila Sber bank.

1 Like

Nema novog i starog kursa aman. Ovo što ti stavljaš je kurs kad bi Argentinci kupovali kod nas. Pravi kurs sa istog sajta je standardni kurs.

Snimak ekrana 2023-11-17 095203

2 Likes

Evo i po tvom što si postavio kursu.
Moje igre su koštale 3583.50 pesosa.
3583.50:196.86=18.203
A meni skinulo 12.98 sa računa.

1 Like

Jarane ti si zapeo k’o da su te pokrali a ne obratno… :grin:

Bitno da smo na dobitku.Probaću i ja danas adikko MC da vidim kurs

Uzeh Jedi Survivor malopre, isti je kurs (Intesa MC) kao sa sajta koji sam kačio. Stanje redovno.

1 Like

Kupio sam Hogwarts Lagacy za oko 1800 din.U pitanju je MC Mobi bank

192pezosa je 1bam kod mene lošije nego prošli put

Da podelim iskustvo sa kupovinom u poslednjih par dana čisto ako neko dođe u istu situaciju da ne menja banku jer nije do banke. Na main nalogu sam probao da izvršim kupovinu, međutim dobio region block NLB MC Argentina, prebacim na tursku NLB Visa neće isto region block. Dodao dve različite Vise Banka Inteza, OTP MC, virtual visu ništa, djomla mi je pomogao. Ista NLB Visa prođe sinoć na turskom regionu na sekundarnom nalogu i kupim nešto bezvz, sada ni na tom neće. Kontaktiram support kažem da sam pre kupovao a sada neće, probaju oni da kupe istim sredstvom, i dobijem odgovor da treba da promenim način plaćanja jer ovo sredstvo ne podržava internacionalne kupovine. Šta se tu desilo bog te pita :laughing: ide kraj preplate gpu-a nadam se da će skinuti sa naloga inače zeza

imas na eneba.com GPU cdkeys za par jura, ali su to oni non-stack, pa ces morati mesec-za-mesec

ako ne uspe kartica, uvek imas ovu soluciju, trebace ti neki americki VPN da aktiviras al posle sve sljaka

Steam je najavio da će od 20. Novembra početi naplatu u dolarima za Argentinu i Tursku tako da više nema jeftine kupovine preko tih zemalja na Steamu.
Pretpostavljam da će tako nešto i Microsoft da uradi.

Jel se meni cini ili su cene znatno manje povoljne vec sad u pezosima? :confused:

Na šta tačno misliš?