Ako ti je hitno da zumes nesto, imas u Raiffeisen poklon Master kartice koju ti daju za 10min u ekspozituri Najbrzi nacin da kupis nesto ako ti je bas hitno… ako ne, sacekaj malo, probaj ponovo i tako u krug.
Proveri da li imaš para na deviznom računu koji je vezan za tu karticu (tako sam uspeo da vežem ženin MC kad je izbacivao istu grešku a kartica uredno radila na Ali-u). Sačekaj dan dva pa probaj opet, probaj čak i kad izbaci da nisu tačni podaci da ideš opet na next (meni je tako uspevalo sa Mobi MC).
Vazda si bio od pomoći dodao sam je, prebacio sam keš na devizni, paf ukucao i evo je dodata
ada @djomla43 je brat vazda bio
Treba proveravati ovaj novi kurs kako kad, poprimiće i naše banke kad tad.
Ja zvao unicredit, kažu do mastercard-a je
Ja sam sad probao master NLB i radi!
Meni sada Visa NBL neće na turskom regionu, master neće na argentinskom piše change region kada oću nešto da kipim
Ala se otvorio microsoft, opasan sale
Inače i dalje je stari mastercard kurs.
AC Mirage 7200ARS
AC Mirage + Valhalla 5500ARS
Da li može biti štete da uzmem u ovom bundle-u iako imam već Valhallu?
Cekaj, zar Sale ne pocinje sutra?
Mislim da ne bi trebalo nikakve štete da bude, samo klikći
čekam koji dan pa klikćem, možda poprime naše banke ovaj novi nindža kurs
Ja ne znam kakav je ovo kurs. Ja sad kupio neke igre starije koje hoću da imam sa mastercard na arg, sve me trebalo izaći oko 9€ prema onom xbox-now sajtu. Međutim sa računa mi skinulo 13KM što je 6.64€.
Kul je kad je netačno ali u moju korist.
verovatno je greska na xbox now, koje igre si uzeo?
Nije nikad do sada bilo netačno lad sam kupovao.
Uzeo Hellblade: Senua’s Sacrifice, Sunset Overdrive, Tomb Raider Survivor Trilogy i Control Ultimate Edition verziju za Series X.
U pravu si, to bi trebalo biti oko 9e po starom ili oko 4e po novom, možda je banka krenula da primenjuje novi kurs ali postepeno
Sretni ne bili, svi do jednoga
Ma stari je kurs ne dižite paniku, sad sam uzeo tri igre, sve su došle u pezos po starom kursu.
Koji god da je kurs, mene izašlo jeftinije nego što sam računao.
Vuče me da uzmem sad i Hogwarts Legacy ali ne igra mi se sad, mogu komotno da čekam bolji popust.