Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Kupio da testiram,isti kurs kao i do sada :frowning:

Kakav si ti pobednik.
Momentalno sam se preselio u Vinja del Mar i platio celih 6 dinara.

Bolan to je dobra stvar šta ti je. Šta treba da pređu na divlji kurs pa da i njih ukinu?

1 Like

Mastercard Intesa na ARG sve OK😁

2 Likes

Ej, ej… Nema toga. Nama i dalje ne prolazi, sažalite se odma!

Radi i dalje
OTP BANKA

Proradiće sutra :grin:

Ako ne, gasim temu pa da vas vidim onda :joy:

Meni radi kupovina dodataka, upravo kupio 500CP za CoD, tako da bez sirenja panike, ako vam ne radi sacekajte, a ne odmah aaaa, gorii, haoos meni ne radi, jaoo i te gluposti, znaci sacekajte pa ako ne radi ni za par dana onda siri paniku, pa ce neko testirati kroz neku kupovinu, znaci trenutno radi perfektno, to sto vama ne radi moze biti da je do banke, necega ili jbg nemas srece…

1 Like

Radi i unicredit, ali izgleda stari kurs :slight_smile:
Dobro pa sam našao na Alan Wake-u 2 da testiram :rofl:

1 Like

Krenuo malopre da pišem, zbog cele polemike ste me bacili u trip, počeo da kupujem gluposti koje Boga pitaj da li ću ikada igrati (morao proveriti jel prolazi kartica) :rofl:

1 Like

Ovo je sve jedan plan od mastercarda, xbox-a i vlade argentine, da nas u grupi zajebu da kupimo par igara

2 Likes

Druže niko ne širi paniku, pišem samo ako se dešava za više osoba i pisao sam da još neko proba jer se desilo baš kad je navodno neki ludi kurs za Mastercard. Trojici ljudi nije prolazilo u isto vreme kada je probano i svako iz druge banke. Ne mora da mi prolazi kartica na Arg, a ako ti se ne sviđa šta čitaš, zaobiđi temu.

Edit: i najviše sam pitao da proba još neko da znam da li da updateujem temu i ceo proces kupovine.

Ma razumem ja to, ali znas kada na svakih 15, 20 dana neko napise “e ne prolazi mi kartica”, i sve se vrti u krug, a ova tema je inace super i korisna zbog novih korisnika i sto se nekad ovde napisu neke arg akcije koje posle koristimo, ali da je postalo trip kada jednom ne prodje kartica postalo je, ako me razumes :smiley:

Sto se same Argentine tice ja sam je prvi otkrio i podelio sa vama na forumu kada se i dalje pricalo samo o US ili UK, eventualno je Turska bila u opticaju, prvi sam testirao kupovinom F1 2020 daleke 2020, i ja sam presrecan koliko se ova prica razvila i koliko je uticala da Xbox community bude bolji posle One katastrofe, bar sto se Srbije tice, a opet je super sto si napravio uputstvo da se ljudi lakse snadju koji su pocetnici i nisu iz ovih nasih mutnih voda :slight_smile:

Ali kazem ne mora svakih dve, tri nedelje da se kaze e meni kartice ne rade, kao sto govore drugi sacekaj dan, dva tri i proradice, i nadam se da nikada ovaj novi kurs nece usvojiti jer to onda znaci zabrana MC i povratak na US store sto nije bas fina opcija, a Turska je preskupa za nove igre, cak i vise od US…

2 Likes

Uopste nije bitno ko je sta prvi otkrio, nadam se da se ne radi o kompleksima :grinning: Argentina je na svim sajtovima koji prate cene Xbox igrica uvek bila najniza i znam dosta ljudi koji su ceo zivot servise koirstili preko Argentine, pa i uostalom za Xbox igre.

Mislim da je skroz legitimno da ljudi napisu ovde ako im kartica ne prolazi, ovo je forum za diskusiju… svakodnevno svako moze da udje i napise problematiku koju ima… diskusija je pozeljna!

I kakvo crno sirenje panike, ovakve stvari nisu od zivotne bitnosti, uvek ce postojati nacin da se kupi igra, bilo to na jeftiniji ili skuplji nacin :grinning:

Hahaha ma gde kompleksi, taman posla, iskreno najbitnije je da svi mozemo to da koristimo, ostalo je manje bitno :smiley:

Jeste legitimno slazem se u potpunosti, ali se konstantno ponavlja isto bukvalno na svake 2, 3 nedelje, i opet se svodi na isto, neko proba ustanovi se da prolazi i idemo dalje… Ne kazem da se ne treba pisati problematika, treba itekako, ali nesto sto se do sada nije desavalo, ili se nije desilo duzi period i sada se desilo, nadam se da me razumes sta zelim reci. Nikoga nisam zeleo uvrediti ili bilo sta slicno, vec samo da ako ti ne prolazi kartica, sacekaj dan, dva pa prijavi pa da se proba neka bezvezna kupovina pa da vidimo sta je resenje, a kao sto kazes uvek ga ima, ipak smo mi Srbi, nema naroda koji vise voli da ustedi od nas :smiley:

Ma ok to kad se javi neki novi član i ne prolazi kartica jer uglavnom pogrešno unesu podatke ili zbog neznanja procesa kupovine itd.
Ovde se igrom slučaja zalomilo tako da smo videli onaj kurs sa MC sajta i nakon toga meni, drugaru i kolegi (svi različite banke) nije prolazila kartica više iz nekog razloga i prva pomisao mi je bila da su je ukinuli kao Visu. Zato sam čekao da još neko potvrdi ovde zbog teme jer je to onda prilično “velika” vest za ovu temu.
Ali dobro je da nije tako i da svima prolazi sve regularno, to što sad meni ne prolazi nije ni bitno više. :slight_smile:

2 Likes

Pih, stari kurs i dalje, ja se bas ponadao.

Mozda samo nase banke nisu apdejtovale i ‘povukle’ novi kurs. :confused:

Nema pih stari kurs, budi srecan sto je stari kurs jer nadam se da nece blokirati MC kao Visu zbog tog ludog kursa, neka prirodno propada pesos pa da profitiramo od toga, ako se zabrani onda nista nismo uradili…

2 Likes

Ne dozvoljava mi da dodam NBL MC piše da nisu tacni credentials. Šta ste koristili vi, šta je najlakša alternativa?