Radi i meni (i dalje)
1 pezos = 0,32din
Samo neka ostane kako jeste i necu se buniti, cak i nove igre su mi ok sa cenom, skupis malo pred izlazak i kupis
Kao što @euphrates kaže
Lebac mu, kako nama ne prolazi onda Ništa nismo menjali
@euphrates Iz koje banke ti je MC…?
@djomla43 Probaj i ti sa tvojom, počasti se malo
Poceli su da banuju pojedinacne naloge gde se igre dosta kupuju. Ako ste kupovali dosta. To je razlog.
Nisam ništa kupio zadnjih mesec ipo dana sigurno osim Alan Wake 2. A drugar tek nije ništa kupovao u skorije vreme jer on ima manje vremena da igra konzolu.
Možda je do banke Čekam još neko iz Intese ili Unicredit da potvrdi ako bude kupovao nešto.
Ja sam danas čak uzeo Yakuza: Like a dragon u Čileu, bila neka greška u cijeni, došla me oko 6 centi…
Intesa, ali je kreditna, obzirom da mi je debitna Visa.
Takodje Intesa kreditna Master prolazi… interesantno.
Sad me interesuje da l je neko probao sa kreditnom Visom… mozda kreditne manje kontrolisu.
Update: Ne prolazi više. Ni moja ni ćaletova kartica
Bilo je lepo dok je trajalo.
Update 2: Ipak prolazi za igre. Dodaci više ne prolaze.
Kakvi dodaci, misliš DLC?
Dodaci za igre. Premium novac, dlc characteri itd
Prosla moja debitna mobi bank master kartica. Upravo kupio igru IM A FISH
Source?
Pre par dana mi nije prošla na ARG MC Mobi, MC kreditna Intesa, MC NLB. Isti dan TR Visa Intesa, MC Mobi, MC Intesa, MC NLB isto banana. Napravim Visa virtualnu karticu na TR i prođe na keca
Kad sam drugaru uzimao pretplatu, dodajem karticu izbaci da podaci nisu dobri, bukvalno nista ne menjam nakon greške samo idem opet na confirm i prođe.
Preksinoc sam kupio Sifu posle bas dugo vremena. I evo sad zbog testa igru Im a fish. Da kucnem u drvo-radi! Ali sad mi djavo neda mira. Jos bih kupovao samo da vidim SUCCESS
Dacha Silni kad krene da klikce po Store-u.
Ma nema nista zanimljivo. Bukvalno nikad gori deals!
Uzmi PANG
Probaj neki in game skin ili sl da isprobamo i to