Uzimao sam ja Dead Island 2 u subotu po ovom kursu.
Ovo sam jutros gledao na Mastercard sajtu,ostali pokazuju redovni kurs kao i kod tebe pa zato pitam
Izgleda da je promenjen kurs u sredu, ako je zaista ovaj kurs, cene su sad već smejurija, videću popodne da uzmem nešto.
Ovo mu dođe istorijski minimum.
Nope, ipak je taj kurs koji sam naveo gore. Proverio sam malopre, uzeo nešto sitno.
Pa ovo je isti kurs na obje slike.
A da, mea culpa. Ovaj tvoj je pravi, ovaj drugi je biće onaj Visin za turiste koji više ne radi, tj ne rade kartice.
Bilo kako bilo, ovaj kurs je već neko vrijeme ovakav tako da to je što je.
Pa Mastercard sajt sam stavio
Najjače sad da i mastercard pređe na ovaj divlji kurs pa da i njega blokiraju.
Hmmm… Sad ću da testiram. Ali ako je stvarno ovako koliko god da je super, ne sviđa mi se jer onda mogu da banuju i Mastercard i onda smo ga ugasili.
Edit: Ne prolazi mi više Mastercard. Drugaru takođe. “Change your store region” poruka obojici. Izgleda da je to to sa Argentinom.
Bem li ga, meni danas prošao Intezin MC bez ikakvih problema. Na Argentini naravno.
Drugar ima Intesinu, ja imam iz Unicredit banke i nije htelo ni meni ni njemu evo pre 15 min. Probaj ako možeš sada neku glupost za 30 din čisto da vidimo šta se dešava. Rekao sam i kolegi da proba i on.
Ko može isto neka proba na Turskoj regiji.
Ova moja kartica nema gde nije pprolazila, znači ni kad njemu iz Intesine nije htelo ova moja je rešavala sve. Išla glavom gde niko nije smeo nogom Ali izgleda da je došao kraj.
Cekajte, 1€ koliko je pezosa sada, na xboxu?
Zapravo, u argentini dolar/euro na ulici vredi 920 pezosa
Nesto malo manje od 400 je euro. Taj ulični kurs nam je kratkoročno donio dosta dobrih kupovina a dugorocno nam je zeznuo kupovinu Visom u Argentini.
Nisam trenutno kuci, ali je l bese Argentina ne prima American Express?
Po svemu sudeći izgleda da je ista situacija i sa Mastercard sada. Neće da prođe pa to ti je.
Ja stvarno ne znam čime više ljudi da kupuju tamo, ne može Visa, ne može MC, ne može PayPal…
Terate me da kupim nešto radi testa samo iz znatiželje
Probacu ja sa svojim masterom, da vidim sta ce da se desi, ko ce opet da se navikava na US cene
Testirao. RADI!
Kupio Medium matorom.
Edit: Master Fluo kartica - OTP banka
Kurs?