Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

E to je moguće, kad tek upalim ima par igri, i poslje 15ak sec učita komplet listu od gamepassa i ea, tek sam uzeo xs, a momak je ostavio svoj acc, al na njemu nije aktivan gamepass…

Cuti tu i igraj se dok mozes. Ne prizivaj vlaško-voodoo magiju da ti ugase to tamo…

3 Likes

Da li ubisoft+ može da se kupi preko argentine? Vidim kad kliknem na buy, daje mi link da se ulogujem na browseru, verovatno bez vpn ništa…

Ako može preko konzole jedino, sa browserima se nećeš usrećiti.

Može, radi sve redovno aktivacija preko konzole, jedino ti treba Ubisoft nalog da se uveže sa konzolom. To će ti sigurno tražiti.

1 Like

23.11.mi isitice VISA kartica koja je stavljena na turski store za obnovu gamepasa svakog 27.u mesecu. Sta da radim sada, jel mogu pokusam sa master kard koja je sacuvana na arg store za kupovinu igara?

Stavi najlaganije MC šljaka sve problema bez.

1 Like

Znaci nece me sistem tretirati kao novog korisnika i naplatiti 210 ako promenil.karticu?

Pa samo menjaš način plaćanja, nemoj otkazivati i sl, dodaj samo karticu i ostavi obe na nalogu

1 Like

Ds ostavim VISA koja nece raditi od 23.11.?

Tako je, ostavi Visu i dodaj pored nje i MC. Sistem kad pokuša naplatu videce da Visa ne može, pretpostavljam da će automatski prepoznati drugu karticu. Nisam imao do sada ovakvu situaciju, ali kao logično gledamo, trebalo bi da sve tako prođe.
Jeste OFF, ja sam za Netflix acc pre par godina vezao kartucu dok je još moglo, kartica je istekla pre 2 godine, uredno mi skidaju pare, tek je prošli mesec bilo “problema” da ne moze proći naplata međutim samo se sve rešilo nakon dva dana :sweat_smile:

1 Like

Takođe sam pre par meseci incidentno izbacio MasterCard sa naloga koja mi je bila vezana za plaćanje Gamepass -a preko Turske. Kad sam probao da je vratim, nije uspevalo, javljao neki problem sa regionom (svašta sam sebi rekao, koji mi je bio qrac da diram):grin: Uzmem VISA platnu karticu i sve prodje bez problema, skida uredno svakog meseca.:blush:.

@djomla43 za Netflix ista situacija, :blush: istekla kartica, dobio novu sa novim CVV brojem. Kad sam probao sa njihovom podrškom da ažuriram nije nikako uspevalo, digao ruke, kad sledeća naplata prošla bez problema u Lirama​:blush: i tako vec par meseci…

Još jedan OFF​:grin:, nakon poslednjeg povećanje cena za Netflix, otkazujem definitivno. Stremio + Torentio + RD dobitna kombinacija :ok_hand:t2:

Koliko su povećali netflix…? Nisam video da li je poskupelo, video sam samo da planiraju da ubacuju reklame. Vidim li reklamu na svojoj pretplati, cancel kao kuća. I ovako ništa kvalitetno nisam odgledao tamo od kad sam završio Arcane i Last Kingdom. Samo vrtim iste serije u krug jer sve ovo novo je teško đubre. Za HBO da ne pričam, ono je tek raspad sa serijama i otkazao bih ga već 10 puta do sada da nije 5e.

1 Like

Oko 800 din je sad. @kima81 ja nisam ni pokusao da dodam nov cvv i da menjam datum važenja, samo sam ostavio tako kako jeste :grin:

1 Like

Od kad je sad po novom 2999?.

Meni josnuvek skida 899ARS

Aki pitas za Netflix, meni je sad skinuto toliko preko TR.

Ko voli Diablo like igre pojavio se Achilles: Legends Untold za 0.55 evra kod gaucosa.

pitam za Game. Pass Ultimate :smiley:

Pre par dana je skočila cena za nove korisnike barem, meni i dalje stoji stara cena.

Jel kupovao neko skoro na argentini