Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Mora visa imati iza trocifren kod inače je beskorisna za internet plaćanje

Ima sada. Mislim da prije nije imala čim nije moglo prije. A cijelo vrijeme ovdje čitam kako je sa Visom jeftinije a meni krivo što imam Mastercard. :grin:

1 Like

Ja da odem sad u banku da tražim Visa karticu, dok bi stigla za 14 dana, garant bi sve ovo prestalo da funkcioniše :smiley:

1 Like

Nemoj

Ma neću. Imam djomlinu karticu. Nju praznim dok ima :joy:

A poruke samo stižu, kad bi znali šta sve kupuje, ban doživotni :sweat_smile:

Reci mi samo da nije kupio pepu prase :grin::grin:

Definitive edition :sweat_smile:

1 Like

Ne kenjaj ime leba ti :joy: svrbe me nekih 800 dinara na kartici. Moram danas da vidim sta ima za te pare :joy:

Kupio si ghostbusters u čokoladu se mogu kladiti :grin:

1 Like

Ma nisam. Nisam nista uzeo. Onomad sam uzeo Alan Wake, The Life is Strange 2, LA Noire i jos jednu, ne secam se :joy:

1 Like

“ne secam se” = Pepa prase :grin:

Hvala.

Pozdrav svima,
Kupio sam sinu x box series s, kao novogodišnji poklon, ispratio sam sve što je napisano na temi i hvala Vam što ste sve lepo napisali. Kupio sam Fifu23, Olimpijske igre i Vitcher-a i instalirao Fortnite i još neke besplatne igre i ostalo nam je još oko 190 gb. Mislio sam da kupim još nba 2k23, ovu verziju koja je na popustu, ali mi za nju stoji da mi treba oko 260 gb. Ona valjda sadrži i verziju za x box one. Moje pitanje je, ako kupim ovu verziju igre da li ću imati dovoljno prostora pošto verzija za xs ima ukupno oko 160 gb ili se automatski instaliraju obe igre? I drugo pitanje je da li se može instalirati euroleague mod?
Sve najbolje,

Kad kupiš cross-gen bundle dobiješ obe verzije igre i onda biraš koju ćeš instalirati.

Meni je isto pisalo da zauzima 160GB, ali na kraju je bilo 176GB i ne znam je li u međuvremenu još poraslo.

2 Likes

Je l normalno da je high on life ovako jeftin na arg? Oko 800 pezosa a skoro izašla igra

Jeste jer je u gamepassu a i nije neke ocene dobila… bolje je pitanje da li je normalno da igra kosta 70$ iskreno.

2 Likes

Posto je store u potpunosti zakukuljen j zamumuljen, samo da javim da je u toku RPG rasprodaja, i pack sa Divinity Original Sin igrama ne nesto smijesno jeftin.

Kupio sam ne znam ni ja koliko igara sinoc iz ciste dosade, ali Divinity cu sada da skinem i da napokon krenem da igram.

Ja bolje da se obuzdam jer imam stvarno ozbiljan backlog i bar nekoliko AAA vec u januaru i februaru.

Besmisleno je kupovati stare igre, a opet, kad vidis da je cena 69 dinara npr za Divinity 2 - kako da ne kupis.

Jednom ce i ovo ludilo sa pezosom da prestane, ali na Xbox dzojpedu mi je vidljiv sloj prasine, evo bas gledam. Na crnom se bas primecuje.

Ipak po svemu sudeci prvi sledeci rpg ce biti papreno skup guest za Forspoken.

1 Like

I ja se suzdržavam da kupujem igre, imam neke igre na steam kupljene koje čekaju jedno 2-3 godine da ih odigram. Odnosno ja lažem sebe da ću ih odigrati. Opet kupih prekosinoć Wasteland 3 Colorado Collection čisto da vidim radi li mi Visa kartica. Znam da je base verzija igre na GP ali ovo mije vrijedelo kupiti samo radi DLC jer je cijena smiješna, manje od 3KM što dođe manje od 1,5 €. A nije da sam kupio tek onako, odigraću je sigurno jer mi se Wasteland 2 svidio.