bez kompromitovanja molicu. Sad promenim za cas sifru na nalogu a tvoja kartica ostala snimljena. Bice razvod braka u najavi
S obzirom da smo “braca” ime i ja, ok je da delimo naloge
Plus je dobio karticu bez da plati 5€
Muči me dilema sonic frontiers ili no more heroes 3 da uzmem ili oboje
Ide pezos gore. Nece vecno ovako. Uzmi obe igre
U fazonu, sve ili ništa. Takvo je pravilo za kupovinu na Argentini
Ako ne obe onda Sonic
E al tako sam i ja. Il Diablo 2 il Elden ring i na kraju dodje do obe u posedu.
Skoro mi dođe žao kad vidim ljude kako kukaju što Sekiro nije nikad na sniženju iznad 50% tj. $30, a ovdje preko Vise nije ni $3
A tek cena za witcher 3
Da ne preteram ali na argentini je pedesetak dinara
Cak sam ga i ja platio kada je bio aktuelan manje nego sto sada kosta.
Sekiro pre par meseci bio 800 dinara, ja kupio
Ne ide brt, pada i dalje dole. Danas je 1din oko 2.79ars, juče je npr bio 2.75ars, prekjuče takođe oko 2.75ars, pre tri dana 2.74ars itd…
Ma samo neka pada. Dobro za sve nas. I ovaj kurs trenutni je odlican dok Visa ne skapira da se nesto zajebala sto se Srbije tice
Svi imamo -50%off na visa nije bitna valuta iz koje kupuješ
Black Friday na Visi izgleda traje duže
Samo nek potraje,imamo dosta kolekcionara na forumu da kupe sve
Pa ne znam baš, vidim da je npr. turska lira oko 5.89din, dok je dolar oko 110din. Isto na Visa-inom exchange rate calculator-u.
Prijatelju kažem iz xx valute u arg pezos a ne za lire funte forinte
E jel znas da mi to cesto pada na pamet. Kod nas skoro 300. Ja ne znam koliko sam dao na kafe… u poslednjih par meseci, desetine hiljada. I onda kao, sta je jedna igra za 2-3e. A igre se samo gomilaju na nalogu.
Ja trošim oko 6e dnevno na kafe pa ti vidi koliko je to igara na nalogu
Mislim da si me zeznuo, ne trosim ja bas toliko. Imam free na poslu, ali puno kafica okolo + placam i koleginicama uvek.
Bilo je i gore ali sam smanjio u neku za mene razumnu količinu.Imao sam neke zdravstvene probleme zbog prevelikog unosa kofeina