Windows 10

Gusarski Windows 7 Ultimate 64 bit aktiviran DAZ-ovim Windows Loader-om 2.2.2 upgrade-an na Windows 10 Pro 64 bit…

Evo ja skinuo KMSPico 10.1.1 final, pazite ima milijardu pecanja, official je na mydigitallife forumu, resto sve malware, ako nekome treba okacicu ga na mega pa udrite…

Official media creation tool mi skida 10ku pa videcemo kroz VM prvo

Sent from my Nexus 5

Znam da nema jedva sam iskopao the real thing hehehe… Okacicu kasnije link sad pazim Masu [emoji14]

Sent from my Nexus 5

Hajde, traze mi ovi sada na poslu, pa da ne ispadne da ih sprdam. Može i Maša da upload-uje fajl, ionako se ponekad bavi moderatorskim poslom. :wink:

Ajd za 5-6 min ti saljem mora da popricekas malo, ne mogu gore do kompa sa njom posle ne mogu da je odvojim hehehe

Sent from my Nexus 5

evo ga MEGA

i ovo nije piratski softver, to sto se za to koristi je druga stvar :P, isto kao FreestyleDash npr :stuck_out_tongue:

Tenk ju end Masa veri mac. :slight_smile:

Koliko je ona luda kao struja, ja joj kazem sad ce sine da te pazi baka, ona me ne cuje, zovem je opet sineee… Ona se okrece ubija kez i vice SINE DAAAGAAANEEE bez r naravno hehehe

Sent from my Nexus 5

Hahahaha! Alal joj vera, kao mala vec pocela da ozbiljno zeza. :smiley:

razvaljuje znaci, pitaju je na ulici sta radis Maso a ona ni 5 ni 6 odgovara ZEZAM BABU!!! A moja majka je seta…

Skoro ono kad mi komsika usrala kola farbom, pisao sam, ona sve to slusala, znas kako se drala na komsiku hehehehehe, tata maz’o auto, budaaa tas tas tas :smiley:

da te obruka kad hoces :smiley:

btw skinuo se zvanicni 10 sa MS tool-om, evo pustam ga kroz VM

ako si probao vec sada onaj KMS deder javi sta kaze :slight_smile:

inace radim clean install kroz VM nikakav upgrade i slicno

I malo dete ukapiralo da komsija budaletina :slight_smile: vrh

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

nemam reci…

elem da se vratimo na temu, evo podigao se win sad ide ono inicijalno ****vanje setovanja svega pa javim za KMS

gle gle radi KMS Pico 10.1.1, taman sutra kad mi stigne ploca da odradim lepo clean install iz pocetka…

a evo rade i updateovi, dakle rodjaci, 36e mi je u dzepu idem da kupim SSD za drugi komp :stuck_out_tongue:

Nah, ipak ću uzeti original, možda čak i preko sestre obzirom da je studeNAt i vidi boga ti, baš smo iz NS-a :slight_smile:

ne znam ja, evo da ostavim kratko upustvto za sve koji hoce CLEAN INSTALL od nule, da se ne radi nikakav upgrade nicega i da bude legalan odmah posle

1. skinuti Media Creation Tool sa MS sajta http://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 izaberite 64bit verziju ako imate 64bit sistem sada (a pobogu valjda imate, 32 je prevazidjeno jos pre 10 godina)

2. pokrenite tool, ima opcija da se izabere Upgrade this PC ili create media for another PC, izaberete jelte ovo drugo

3. Izaberite ENGLISH US jezik, Win 10 PRO, i 64bit

4. Dalje izlazi opcija za USB ili ISO file koji cete da narezete na DVD, svejedno kako cete, meni licno lakse USB

5. Skida se WIN, cekajte dok ne zavrsi

6. Boot-ujte sa USB/DVD-a i instalirajte Win 10, cim zatrazi product key da unesete, SKIP ili DO THIS LATER sta god ima od ta dva

7. Kad podigne Win opet ce traziti key, opet SKIP

7.5 by @aLx

Kada krene sa opcijama nemojte da kliknete na EXPRESS SETTINGS, nego idite na customize i sve zivo na OFF stavite kako ne bi nista slali MS serverima

1. Skinite KMSPico 10.1.1 final odavde MEGA

2. Pokrenite ga, cim zavrsi instalaciju proverite status u sistemu da li je aktiviran

3. To je to, ne dirajte vise KMSPico, sam ce obnavljati licencu 2x dnevno automatski cisto predostroznosti radi, ili ako hocete obrisite ga, pa za 180 dana pokrenite opet da bi aktivirali ponovo…

4. Uzivajte, hvala cika studiovpc i tako to…

Dao sam kolegama sa posla, videcu sutra sta ce da kazu. Licno, ne prelazim ja jos na Win 10, mrzi me uzasno, skoro sam presao na Win 8.1 i uzivam. :slight_smile:

I da dodam jos jednu stavku izmedju 6. i 7. ne idite na Express vec na Custom i poiskljucujte sve sto ima veze sa “send to…”. Osim ako ne zelite dobrovoljno preko svih portova uploadujete MS-u sve zivo i nezivo :smiley:

zaboravih na to, to ima i u Win8,1 a tek sad su digli neku paniku oko toga, a isto to znaci vec ima… ne kontam zasto, valjda onaj ko hoce da odradi ljudski instalaciju, sve zivo i nezivo radi na custom

dodato Aleksa :slight_smile:

Odradio free upgrade, sada cekam. Koliko otprilike traje queue?

15-30min radi je bas brzo, ja na tabletu nisam nesto bas dugo cekao

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

posle 2 dana pod VM, sad sam 2 dana uzivo na win10, navikao sam se kroz minut, odlicno radi, osetan odziv nego li 8.1, iako sam na SSD, nekako je “snappier” :wink:

pogasio sve zive opcije za slanje MS-u svega i svacega, sve ostale sitne opcije i mogu reci da su komotno mogli da preskoce i 8 i 8.1 da odmah sa 7ice skoce lepo na 10…