Watch Dogs Legion

Meni ti dronovi zbog lociranja idu na zivce. Ovo za hitmana, pa iskreno kad ga regrutujem cu probati mada se meni igra razlikuje dosta zbog perma od vase, svaku gledam da bude stealth, ako idem silom velike su sanse da fasujem, a opet da celu igru picim sa jednim operaterom nema svrhe :grin:

Ko da oslobadjas Beograd 1944. :rofl: Nemam ja zivaca za to da mi roknu agenta pa onda ponovo da jurim po gradu nekog dobrog :grinning:

Probaj pa ces videti kako izgleda igra :grin:

Ne mogu ja brate odmah da ponaljam igru. Retko koju i mogu :grinning:

Ko je smisljao ono penjanje na Clock tower alal mu vera. Popeo sam se iz prve, al opet bas jebeno :blush:

Ovako to izgleda kad zavrsis sa perma death on :slight_smile:
Jos jednom preporuka za igru, fantasticna je!

Definitivno najlepša igra koja ima next gen upgrade.
Noć u igru je neverovatna, HDR, Ray Tracing na oledu izgledaju bolesno, 30 fpsa ali čini mi se zakucanih na SXu su dovoljni za igranje ovakvog tipa igre.
Nisam neki fan ali uživam u igri.

1 Like

Isto i ja na ps5. Prvi Watch Dogs koji sam sa uzivanjem odigrao. :smiley:

2 Likes

Isto prvi watch dogs koji sam igrao i igra je za svaku preporuku koliko je originalna i mocna

1 Like

Watch Dogs Legion will be getting a 60FPS update on PS5 and Xbox Series X sometime in the future, Ubisoft has confirmed.

Najverovatnije bez raytracing-a.

2 Likes

Zar nije on od prvog dana optimizovana za next-gen?

Jeste, raytracing i 4K.

2 Likes

Sve zavisi od igre, ovde se ne bih odrekao RTa zarad frejmova jer igra radi odlično i sa 30fpsa a izgleda maestralno.
Ali ok, super ako ima izbor pa ko šta voli.

2 Likes

Ubisoft will add a 60fps “performance mode” to Watch Dogs: Legion on PlayStation 5 and Xbox Series X next month, it’s confirmed.

1 Like

Dodato… Ne znam.kakav je RT u ovoj igri, u Controlu je tek reda radi dodato, ali kontam da bi ovde bio tezak izbor.

Na Legionu je odlicno odradjeno, a i na Control-u cini veliku razliku kada ima i nema RT-a. Ne znam koliko ocekujete od RT-a ali meni je sasvim ok. Cak mi je i 30fps na Legionu bilo dovoljno :slightly_smiling_face:

2 Likes

Nista, cekam neku nadam se brzu Ubisoft raprodaju i uzimam Legion za X.

1 Like

Igram takodje ovde Bloodline DLC, sa Aidan Perce-om. Posto sam fan prvog dela, lepo je videti ga da se vratio, mada omatorio. :sweat_smile: Takodje je Wrentch, side kick iz drugog dela, ovde kao jedan od glavnih protogonista. Nije mi jasno zašto izbegavaju Markusa iz drugog dela, ne smeju ni ime da mu spomenu, verovatno imaju neki konflikt sa glumcem koji ga glumi. :man_shrugging:

3 Likes

znaci uzima se najjaca verzija na sledeoj rasprodaji

1 Like