Watch Dogs Legion

za 1200 rsd :sweat_smile:

Da, tako nesto je kostala pre par nedelja. :thinking:

Rado cu da je ponovim na SX.

3 Likes

Ja Legion bogami ne bih ponovio. Nije mi ostavio toliko jak utisak, iako mi je bila ok igra.

Ali zato ko planira Bloodline DLC da odigra, a nije igrao prvi deo WD, moj savet je da odigra. DLC prica ce biti bolji doživljaj.

Sta znam, nije meni ni London toliko los bio.

Jel ovo beše sa zombijima nešto? :smiley: Video sam neku ekspanziju kao zombie mode po gradu da tako kažem, pa mi je delovalo zanimljivo da se igra sa društvom. :slight_smile:

Ekspanzija sa zombijima tek treba da izađe, još je u alpha-beta fazi :slight_smile:

@ph1beropt Zar nisi ti govorio da je Watch Dogs LEgion igra generacije :smiley:

1 Like

@NmY ako mislis na Bloodline DLC to nisu zombiji nego Story DLC, sa likovima iz WD 1 i 2.

@S.T.A.L.K.E.R sumnjam da sam to pisao… :joy: pogotovo za Legion ne. Za prvi i drugi deo mozemo vec diskutovati… :stuck_out_tongue_winking_eye:

Bio sam samo aktivista za igru, to stoji, bio sam najglasniji, ali mislim da bez toga vecina ovde ne bi ni probala. A dosta njih je probalo i bili su na kraju zadovoljni igrom. Bolje je igra od mnogih, ali eto sam taj koncept da nemas jasnog glavog protogonistu, nije mi legla najbolje.

1 Like

Govorio si da je za tebe vec kandidat za igru godine. Da se ne lazemo ! :rofl:

Pa za igru godine jeste. Stalker kaze igra generacije. :sweat_smile:.

Sad ću da nađem post, bio si tada još uvijek aterzin i napisao si da će Legion da bude igra generacije :joy:

Ne znam ko je taj aterzin, iako sam najlepse cuo o coveku… ljudina :joy:

2 Likes

Moja greška, rekao si za Watch Dogs 2 da je igra generacije :joy:

Sep '20

(Console) War, (console) war never changes! :grinning:

Nemojte brisati profile, malo ohladite glavu par dana, pa kada se vratite da diskutujemo zasto je Watch Dogs 2 igra generacije.

Ako se pitaš kako mi nije bilo dosadno da tražim, imam milion obaveza na poslu i ovo mi je procrastination :joy:

1 Like

Eto! Nisam rekao nista pogresno! :sweat_smile:

jel igrao neko DLC?

Dobar je popust, presao sam ga i mogu reci da je ove godine jedna od lepsih igara sto sam zavrsio. Perm Death naravno, nismo picici :joy:

Zajebavas da si igrao sa permadeath? Ja se ne bih usudio ni jednu igru tako da pocnem. Nisam ni osnovnu poceo, presao tek uvodnu misiju, a imam tu ediciju sa season passom, koliko sam citao, nisu losi DLC-ovi.

nisam igrao permadeath ali ako igras igru po drugi put onda i nije strasno jer znas sve cake. Uglavnom postoje 2-3 misije gde imas ono intenzivni kombar pa ti dobro dodje agent sa automatskim oruzijem.

Inace moja preporuka za ljude koji ce i ako ima takvih igrati prvi put WD Legion je da sa tech pointsima sto pre budze albion i ostale dronove jer je opcija “betray” vrlo korisna kada imate intenzivne borbe sa specijalnim jedinicima.

p.s. @Scalper razmisli o kupovini, ipak je jaka cena :rofl:

Da, ovo je bio prvi WD da sam igrao i iskreno igra mi je drzala bas paznju. Igra je zamisljena sa perma death da se igra, pa sam tako i igrao. Bolji je osecaj i vise pazis, a kad ti ubiju operatora smoris se, bezveze bi bilo da regrutujes ceo grad i imas na listi, a da nikog ne izgubis.

@MladenVR Ne bi prelazio ponovo sve nema sanse, ovo je samo da se nastavi prica sa Dlc,jedino sto je glupo uz ultimate ediciju je sto racunaju i cenu igre iako je vec imas kupljeno.

2 Likes